GENERATION Z

Find det helt rette talent til din virksomhed

Er du klar til Gen Z?
– fremtidens talenter er med til at skabe bæredygtig vækst

En leders største udfordring er ikke, hvordan han eller hun holder på en medarbejder, men hvordan jobbet gøres attraktivt, samtidig med at medarbejderen motiveres og ledes optimalt. Det kræver indsigt, viden og de helt rette personlighedstests, inden der indgås et fast samarbejde. Og det tilbyder vi igennem recruit smarter not harder. En kandidatafdækning og unik matchfunktion, der gør, at du altid er 3 skridt foran i forhold til den normale rekrutteringsproces.

De unge studerende, den såkaldte Gen Z, er innovative og selektive og vil gerne gøre en forskel i den virksomhed, de bliver ansat i. De er mere formålsdrevne end tidligere generationer og ser være- og bæredygtighed som en selvfølge. Samtidig er de digitale indfødte, er vant til de sociale medier og digitalt længere fremme end de fleste ledere, der i mange tilfælde er opvokset med notesblokke, pen og bibliotekskort.

Vi kan hjælpe med at finde – og fastholde – den rette medarbejder. En opgave, der på ingen måde er ’bare lige’. Men hos Preptor er vi specialiseret i at hjælpe de unge og matche dem med den rette virksomhed og det rette job.

Vores erfaring er, at kløften mellem generationer kan give udfordringer for de fleste ledere, men med de rette indsigter i kandidaten kan det vendes til en styrke og gøre dig til en endnu bedre leder.

Talentrådgiver for de unge
Preptor er også talentrådgiver for de unge og hjælper virksomheder med at finde den næste praktikant, studiemedhjælper eller fuldtidsansat igennem vores talentbank.

Formålet med recruit smarter not harder er at hjælpe med at bygge bro mellem de studerende og erhvervslivet, da vi tror på, at det helt rette job-, leder- og kulturmatch er kernen i et succesfuldt samarbejde. Som allerede begynder i rekrutteringsfasen.

Vi hjælper virksomheder med at:

 • Rekruttere smarter, not harder
 • Få hurtig og nem kontakt til topstuderende og dimittender
 • Finde dygtige praktikanter, studiemedhjælpere og fuldtidsansatte
 • Komme hurtigere og bedre i mål
 • Sørge for kandidatafdækning og tilbyde en unik matchfunktion, der letter rekrutteringsprocessen
 • Holde udgifterne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten

Recruit

smarter not harder

PAKKER OG PRISER

TALENTBANK

TT38 TEST

Få det hurtige overblik lige her

TALENTBANKEN

 

 • Hurtig og nem adgang til topstuderende gennem talentbankens matchfunktion.
 • Fri adgang til at bruge systemet i en 3-årig periode.
 • Talentbanken udvikles løbende. Vores fokus er nemlig hele tiden at gøre det nemmere, smartere og bedre for dig at finde drømmejobbet.

MEDLEMSSKABET

 

 • Vi tilbyder et fleksibelt medlemskab med en unik matchfunktion.
 • Du kan sætte medlemskabet i bero, når du ikke er aktivt søgende. Det koster ikke noget.
 • Du beholder stadig din virksomhedsprofil og adgang til talentbanken, indtil du aktiverer dit medlemskab igen.
 • Ingen binding. Du kan afmelde dig når som helst.

FLEKSIBEL RÅDGIVNING

 

 • Vi tilbyder rådgivning og sparring, før, under og efter ansættelsen som tilkøb.
 • Mulighed for en fast aftalt timepris eller afgivelse af tilbud. Du er velkommen til at kontakte os uforpligtende.
 • Vi samarbejder med andre dygtige, eksterne samarbejdspartnere med hver deres ekspertise inden for rekruttering.

UDGIFTER OG BONUS

 

 • Du betaler et engangsbeløb og får adgang til talentbanken.
 • Du styrer selv udgifterne til dit medlemskab, da prisen er fast pr. måned uden binding.
 • Du betaler kun match-fee ved underskreven kontrakt indgået med kandidaten.
 • Du vælger selv rådgivning og sparring i processen (tilkøb).
 • Find priser lige her her

Sådan foregår processen

Preptor hjælper med at bygge bro og skabe det rette match mellem dygtige studerende/dimittender og virksomheder med smarter, not harder-metoden. Her er det rette match, værdiskabelse, talentudvikling og den bæredygtige vækst i fokus for alle parter.

Opret virksomhedsprofil

Køb adgang, opret virksomhedsprofil, udfyld data og få adgang til talentbankens kandidater, der har været igennem en udvidet optagelsesproces.

7

Smarter, not harder-kandidatafdækning

Igennem den udvidede optagelsesproces styrker vi dig som ansættende leder med viden om kandidaten. En viden, der gør, at du er 3 skridt foran i forhold til en traditionel rekrutteringsproces.

7

Find det rette kandidat-match

Start søgningen med vores smarte matchfunktion, der guider og filtrerer, så du hurtigt og nemt kan finde en kandidat, der er det helt rette match til jobbet, lederen og virksomhedskulturen. Kontakt os, hvis du ikke finder den rette kandidat i talentbanken.

7

Hurtig og nem kommunikation

Lær kandidaterne at kende gennem deres profiler, og få nemt kontakt via den integrerede beskedfunktion.

Preptor giver dig en sikker, nem og direkte kommunikation med kandidaten, så I sammen kan sætte rammen for jeres første møde.

7

Rådgivning eller underskrevet kontrakt

Kontrakt underskrives med den udvalgte kandidat, og der afregnes match-fee med Preptor. Du kan tilkøbe rådgivning og sparring under hele processen.

Talentbanken er fra mere til bedre rekruttering

 

Med en virksomhedsprofil hos Preptor fås adgang til dygtige og talentfulde studerende i hele Danmark som søger studiejobs, praktikpladser og fuldtidsjobs. Det er studerende som ønsker at gøre en forskel i din virksomhed – ud fra deres unikke talenter, styrker og faglige kompetencer.

Preptor hjælper virksomheder med at finde det rette talentmatch og med at bygge bro til dygtige og engageret topstuderende og dimittender der brænder for deres fagområde og som søger det helt rette virksomhedsmatch. Igennem Preptors talentbank får I adgang til Preptors netværk af studerende der har en talent- og styrkebaseret optagelsesproces der skaber gennemsigtighed i hvordan de motiveres, ledes- og udvikles bedst.

Den gensidige værdiskabelse og rette match på job, leder og kultur er i fokus. Preptor har gjort forarbejdet, således at I sparer tid og ressourcer på at finde det helt rette match til Jeres virksomhed.

Preptor tilbyder

Talentfulde kandidater, der har været igennem en optagelsesproces og kandidatafdækning, så du er skridtet længere end i en traditionel rekrutteringsproces.

Hurtig og nem adgang til dygtige studerende og dimittender i talentbanken. En fleksibel proces med sparring og rådgivning som tilkøb

Recruit smarter, not harder-løsning med markedets eneste talentbank med kandidatafdækning og integreret matchfunktion.