Karriererådgivning

7.600,00 kr.

Selv efter mange års studie, kan det være svært at navigere i job og karriere, og især som nyuddannet. Du ved måske godt, hvor du gerne vil hen, men bliver alligevel i tvivl om, om det nu også er den rigtige vej at gå.

Hos Preptor yder vi karriererådgivning med afsæt i dine drømme og kompetencer. Gen Z baner vej for en ny måde at tænke faglig og personlig udvikling - og ikke mindst work life balance - denne nytænkning støtter vi op om med vores fleksible og individuelle rådgivningsforløb.
Arbejdslivet optager meget af vores tid, hvilket stiller større krav til trivsel og arbejdskultur. Derfor er vi heller ikke bange for at vende tingene på hovedet og tager gerne snakken om, om tiden er inde til et brancheskift eller færre, men federe arbejdstimer for lige netop dig.
Måske føler du dig hjemme i en SMV eller bringer dine styrker stærkest til bordet i en international organisation. Måske ønsker du mere eller mindre ledelsesmæssigt ansvar.
Uanset hvor du ser dig selv, og hvilke erfaringer, du har med dig, får du et friskt blik på udfordringer og muligheder. Lad os afdække dine talenter og booste din motivation, så du bliver den bedste version af dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karriererådgivning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *