Preptors undervisere

Mød vores dedikerede undervisere

Få et sneak peek på undervisernes talenter nedenfor – og lad os finde det gode match ud fra dine drømme og faglige udfordringer

Preptors undervisere står klar til at hjælpe dig 

Gad du godt have en skarp og rar studerende at sparre med omkring lektier og studieopgaver?

Hos Preptor står vores team af unge topstuderende klar til at lære fra sig. De er enten selv i gang med en gymnasial- eller universitetsuddannelse, mens andre har færdiggjort deres studier.

Lucas, Line, Ditte og alle de andre brænder både for egen og din læring, og tager gerne plads i stolen ved siden af dig, så I sammen kan få skovlen under SRP, statistik og biokemi.

Når nu vi er ved kemi, vil du opleve undervisning i øjenhøjde med plads til, at det bliver sjovt at tilegne dig ny viden.

Christoffer

Hej! Jeg hedder Christoffer, og jeg læser Softwareudvikling på ITU. Jeg har valgt Softwareudvikling, fordi jeg elsker, at man skal kunne tænke logisk, men også at man skal kunne være kreativ og kooperativ. Min interesse for matematik startede, da jeg først begyndte at overveje Datalogi som en studieretning i 9. klasse. Siden da er min passion for matematik kun blevet endnu større, og i 2.- og 3. G fik jeg en præmie for matematisk “excellence”. 

Men bare fordi jeg godt kan lide at nørde lidt med matematik, betyder det ikke, at jeg ikke har andre interesser. For eksempel elsker jeg at spille computer med mine venner i min fritid.

Jakob

Hej! Mit navn er Jakob, og til daglig læser jeg Forsikringsmatematik på Københavns Universitet, hvor jeg september 2021 har påbegyndt mit tredje år. Min lyst til at undervise og hjælpe andre er dog ikke noget, der er opstået på universitetet. Den skal findes helt tilbage i folkeskolen, hvor jeg første gang opdagede, at jeg havde særlige styrker bogligt og derfor begyndte at hjælpe mine kammerater i særligt matematik. Jeg er også dygtig til statistik og erhvervsøkonomi. 

August

Hej, jeg hedder August. Jeg er i gang med min bachelor i Fysik på Københavns Universitet. Jeg har altid været interesseret i fysikken og matematikken, derfor er denne uddannelse perfekt for mig. Jeg finder den både udfordrende og spændende. 

Jeg kommer fra Roskilde, men bor i Valby i dag. I min fritid kan jeg godt lide at lave mad og være fysisk aktiv. Jeg er altid imødekommende og venlig.

Lukas

Hej! Jeg hedder Lukas, og i hverdagen læser jeg en kandidat i Finance and Accounting på SDU. Jeg kommer fra Nordsjælland, men tog for fire år siden springet til Odense for at studere en professionsbachelor i finans. 

Jeg har siden gymnasiet haft stor interesse for erhvervsøkonomi, særligt den finansielle sektor, hvor man arbejder med praktisk anvendelse af matematik, samt statistik. Derudover har jeg stærke kompetencer inden for virksomhedsøkonomi og samspillet mellem virksomheder på tværs af landegrænser.

Thea

Hejsa, jeg hedder Thea, og til daglig læser jeg til fysioterapeut i Odense – som jeg færdiggør januar 2024. Jeg har valgt uddannelsen grundet dets fokus på at se ’det hele menneske’, samtidig med at det går i dybden med de emner, jeg finder spændende.  

Jeg har altid interesseret mig for kroppen og formidling. Efter jeg startede på fysioterapeut­uddannelsen har især anatomi, fysiologi og manuelt væv været mine yndlingsfag.  

Jeg er som underviser opmærksom på, hvad du som studerende har behov for. Jeg går meget op i, at du får størst muligt læringsudbytte af forløbet, og at vi derfor laver en plan og forventnings­afstemmer inden forløbet.

Marcus

Hej! Mit navn er Marcus, og til daglig læser jeg Molekylær Biomedicin på Københavns Universitet. Jeg er vokset op i Humlebæk, hvor jeg startede med at undervise lokale folkeskoleelever tilbage i 2016. I dag bor jeg på Østerbro, hvor jeg fortsat underviser ved siden af mit studie. 

Når jeg ikke bruger min tid på sygdomslære, celler og mikroskopi, dyrker jeg en masse sport og tilbringer min tid med venner. Jeg er meget positiv, imødekommende og tålmodig, hvilket min undervisning også bærer stor præg af. Det allervigtigste for mig er, at eleven har en rar oplevelse af min undervisning, fordi så plejer evnerne helt naturligt at følge med.

Jeg underviser i fagene matematik, samfundsfag, biologi, engelsk og dansk. 

Line

Hej! Jeg hedder Line, og til daglig læser jeg Biokemi på Københavns Universitet. Jeg er på 6. semester og færdiggør min bachelor i sommeren 2022. Min interesse for biologi og kemi stammer helt tilbage fra folkeskolen, hvor jeg altid har været fascineret af det molekylære aspekt af kroppen og sygdomslæren. Når man læser biokemi, er det vigtigt, at man kan tænke ud af boksen, logisk og kreativt.  

Min undervisning bærer præg af tålmodighed, forståelse og sjov. For mig er det vigtigt, eleven føler sig tryg ved mig, for derved opnås der et større udbytte af undervisningen. 

ASMUS

Hej! Mit navn er Asmus, ​og jeg studerer Fysik på Københavns Universitet. Jeg har været interesseret i matematik og fysik, siden jeg var helt lille. 

Jeg gik derfor også på en matematisk-fysisk linje på Roskilde Gymnasium. 

Jeg elsker at lære fra mig og har masser af tålmodighed.

EMIL

Hej! Mit navn er Emil, og jeg studerer jura på Københavns Universitet. Inden da gik jeg på HHX, som jeg valgte, da jeg altid har haft interesse for økonomi og innovation. På HHX fangede særligt international økonomi, afsætningsøkonomi samt erhvervsjura min interesse.

Som person er jeg meget nede på jorden og udadvendt, og undervisningen vil foregå i det tempo, du ønsker.

Magnus

Hej! Jeg hedder Magnus og læser Datalogi-Økonomi på Københavns Universitet. Jeg er i gang med mit andet år på bacheloruddannelsen. Jeg kommer oprindeligt fra Århus, men flyttede i sommeren 2020 til hovedstaden for at studere. 

Jeg har altid synes matematik og økonomi var spændende, men indså at det kunne være en rigtig god kombination at supplere med det datalogiske. Jeg har specielt interesse for matematik og generelt økonomiske fag.

Kathrine

Hejsa, jeg hedder Kathrine og har færdiggjort min bachelor i Global Management and Manufacturing på Århus Universitet.  

Jeg har altid været glad for at undervise og hjælpe andre på vej. Jeg er skarp til at forberede eksaminerne og super klar til at hjælpe, hvor eksamen synes uoverskuelig og skræmmende – i alt fra engelsk, kommunikation/IT, retorik, dansk, mediefag og idehistoriefag, fysik, teknologi, ingeniør/businessfag eller de store SRP-/SSO-opgaver.

Sebastian

Hej! Mit navn er Sebastian, jeg er 22 år gammel og er bosat i Greve. 

Til daglig læser jeg forsikringsmatematik på Københavns Universitet, hvor jeg snart skal i gang med kandidaten. 

Hvis du har brug for hjælp til matematik og statistik, så er jeg et godt bud.

Kasper

Hej, mit navn er Kasper. Jeg læser Sundhedsteknologi på Aarhus Universitet. Jeg har valgt netop dette studie, fordi jeg gerne vil gøre en forskel og hjælpe andre mennesker. 

Igennem sundhedsteknologi-uddannelsen får jeg lov til at kombinere min interesse for naturvidenskabelige fag med min passion for at hjælpe andre.  

Mine faglige interesser spænder vidt fra matematik, fysik og kemi; til samfundsfag, C# programmering og lovgivning for medicinsk udstyr. 

Jeg lærer gerne fra mig, har stor tålmodighed og forklarer gerne tingene mere end én gang.

Mads

Hej, jeg hedder Mads, og jeg studerer Psykologi på Aarhus Universitet på 10. semester, så jeg har efterhånden en del års studietips at dele ud af. 

Foruden psykologi-relaterede fag, med alt, hvad det indebærer fra neurovidenskab til pædagogik, er jeg lidt af en nørd inden for samfundsvidenskabelige og humanistiske fag. Jeg bruger derfor vældig meget af min studietid, såvel som min fritid, på at dykke ned i forskningen om den verden, vi alle lever i.

Mathushan

Hejsa, mit navn er Mathushan, og jeg læser Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet. På uddannelsen lærer vi, hvordan man kan designe, udvikle og implementere teknologi til sundhedssektoren. 

På gymnasiet læste jeg på en naturvidenskabelig linje matematik A, fysik A samt kemi B. Dette gav mig kompetencer og viden, som jeg i dag kan anvende på mit studie. 

Det vigtigste for mig er, at du som elev har en rar oplevelse, hvor du opnår et stort fagligt udbytte. Samtidig er det vigtigt, at du ikke føler, at det er en kedelig lektietime. Lektiehjælpen vil derfor foregå i det tempo, du ønsker, og du kan få hjælp til lige præcis det, du ønsker!

Ditte

Hejsa! Mit navn er Ditte. Jeg blev student fra handelsskolen i Sønderborg i sommeren 2020. I dag bor jeg i Odense, hvor jeg efterfølgende er startet på læreruddannelsen – dette netop pga. min interesse for at hjælpe samt undervise andre mennesker. Jeg er et meget humanistisk menneske, hvorfor mit fokus igennem hele undervisningsforløbet vil være på netop DIG og DINE behov. 

 Jeg kan hjælpe dig, der har svært ved dansk – det kan være alt fra læsning og grammatik til analyse af tekster og film. I forlængelse af mine kompetencer inden for dansk, kan jeg også hjælpe med opgaveskrivning som SRP/SOP såvel som de mindre opgaver, du møder på gymnasiet eller i folkeskolen. Derudover ligger mine kompetencer ved erhvervsjura og de økonomiske fag, du støder på, når du går på handelsskolen.

Thilde

“Hejsa! Jeg hedder Thilde, og jeg skal studere biomedicin på SDU fra september 2023. Jeg flytter derfor til Odense til sommer, men bor p.t. i Billund. Jeg har altid haft lyst til at hjælpe andre og lære fra mig, og jeg har altid været super interesseret i mange forskellige fag. Jeg vil derfor meget gerne hjælpe dig, som gerne vil blive bedre til gymnasiefagene matematik, bioteknologi, dansk og engelsk på A-niveau samt biologi, kemi og tysk på B-niveau. Jeg er positiv og nærværende, og jeg ønsker at hjælpe dig til at føle mere motivation og tro på dine evner ved at sætte mig ind i dine behov og tage undervisningen i dit tempo”

Emil

Hej, jeg hedder Emil, og jeg studerer til maskiningeniør på Aarhus Universitet. I 2021 blev jeg student på HTX i Hjørring. Her var jeg meget glad for fagene matematik, fysik, teknologi, programmering, dansk og engelsk. Desuden interesserer jeg mig meget for design og udvikling, som handler om at tegne, lave 3D-modeller og produktionsfrem­gangsmetoder.  

Jeg nyder at hjælpe andre og lære fra mig. Det er især vigtigt for mig, at mine elever føler, at de kan spørge mig om alt, og at der ikke findes dumme spørgsmål.  

Jeg har været på arbejdsmarkedet i mange år under min skoletid og sabbatår, hvilket har givet mig en masse erfaring i at arbejde med mennesker og kunder. Flere gange har jeg haft et team under mig, som jeg har skullet lære op, hvilket er noget, jeg altid har fundet spændende.

Noa

Hej! Mit navn er Noa, og jeg er 23 år. Jeg er i gang med min bachelor i Bæredygtig Energi Design på DTU i Lyngby, hvor jeg lige har afsluttet 4. semester. Denne uddannelse lægger stor vægt på matematik og fysik, med henblik på klimaoptimering, hvilket er noget, jeg selv vægter højt. Jeg har altid været interesseret i matematik og fysik og er fascineret af, hvordan naturen og verden kan beskrives gennem dem. Derudover har jeg gennem studiet fået en interesse for programmering, som er et redskab, vi ofte gør brug af. Når jeg ikke læser, dyrker jeg en del sport, hvor jeg både spiller fodbold og løber. 

Jeg elsker at kunne hjælpe og lære fra mig. Det er vigtigt for mig, at vi begge kan have det sjovt under undervisningen og tager tingene i det tempo, der nu engang er behov for. Jeg vil kunne hjælpe i fag som matematik, fysik, ellære og programmering i flere sprog.

Clara

Hejsa. Mit navn er Clara, og jeg studerer Kemi og Teknologi på DTU i Lyngby, hvilket jeg har gjort siden sommeren 2020. 

Lige siden folkeskolen har jeg haft en forkærlighed for kemiens verden, hvilket lagde grunden for mit valg af linjefag på gymnasiet (kemi A) og mit nuværende valg af uddannelse til Kemiingeniør på DTU. 

Jeg er en meget socialt anlagt person og elsker at hjælpe andre, hvilket jeg får lov til med et job som lektiehjælper hos Preptor. Når jeg ikke studerer, bruger jeg gerne meget tid med mine venner, går tur eller træner.

Maja

Hejsa! Mit navn er Maja, og jeg har netop færdiggjort mit første sabbatår, hvor jeg har arbejdet som ekstraunderviser og lektiehjælper på et gymnasium. Her har mit primære fokus været at give de svageste elever en hjælpende hånd med bl.a. afleveringer, eksaminer og større skriftlige opgaver. Jeg er især glad for matematik, biologi, idræt, dansk, engelsk og tysk, som også er de fag, jeg har hjulpet mest med det forgange skoleår.  

Jeg brænder for at være omkring unge mennesker og lære fra mig, og derfor drømmer jeg også om at få så meget erfaring på det område som muligt, inden jeg læser videre i 2023.

Signe

Hej, jeg hedder Signe og er 23 år gammel. Jeg er bosat i Hvidovre, hvor jeg også arbejder til dagligt. Her arbejder jeg som støtte i en folkeskole, så jeg kender til det at undervise.  

Siden min egen afslutning i folkeskolen har jeg haft et år på Næsgaard Efterskole på Falster. Herefter 3 år på Gefion Gymnasium, som jeg afsluttede i 2020.   

Derfor kan jeg undervise i dansk, engelsk, matematik og samfundsfag på forskellige niveauer.

Christopher

Hej! Jeg hedder Christopher, og jeg læser Datalogi på DIKU. Jeg har valgt studiet, da jeg elsker at tænke logisk og kan lide at løse problemer via programmering. Dertil er jeg også vild med følelsen af endelig at have løst en krævende matematisk udfordring. Jeg har en tidligere bachelor i virksomhedskommunikation (spansk) og europæiske studier, men det har altid tiltalt mig mere med machine learning og datascience. 

Anton

Hej! Mit navn er Anton, og jeg læser til daglig HA almen på BSS hos Aarhus Universitet. Mine faglige interesser ligger derfor også i de økonomiske og handelsorienterede spektre.
Jeg er bosat i Aarhus, men kommer fra en mindre by nær Skive.

Jeg har tidligere undervisnings­­erfaring og har undervist i fag som dansk, engelsk, større skriftlige opgaver (og forsvar deraf), virksomhedsøkonomi, erhvervsøkonomi m.m. 

Jeg går meget tålmodigt til værks ift. undervisningen, men for mig er humor og velvære også en stor del af det.

Simone

Hej, mit navn er Simone. Siden jeg gik i 3. klasse, har jeg vidst, at jeg gerne ville være lærer. Da jeg blev færdig med folkeskolen, valgte jeg at gå på HHX, hvilket gør mig i stand til at undervise i de merkantile gymnasiale fag. Fordi jeg gerne vil være lærer, startede jeg på lærerseminariet, men under et udvekslingsophold i Japan indså jeg, at jeg hellere ville undervise i gymnasiet. For at blive gymnasielærer begyndte jeg at læse matematik på KU, hvor jeg lige har færdiggjort min bachelor. 

Når jeg underviser, er mit primære fokus i udgangspunkt på det relationelle, da jeg mener, at en tryg relation er vigtig for at sikre bæredygtig læring i et højt tempo.

Anders

Mit navn er Anders, og jeg arbejder til daglig som jurist, hvor jeg behandler arbejdsskadesager. Jeg er uddannet fra Syddansk Universitet fra sommeren 2020. Jeg har flere års erfaring som mentor og underviser på universitetsniveau, hvorfor jeg har et godt blik for, hvilke udfordringer den studerende typisk kan have i forståelsen af et fag. 

Jeg tilbyder undervisning i de fleste offentligretlige discipliner samt de grundlæggende privatretlige fag på bacheloren i form af blandt andet formueret og obligationsret.

Anton

Hej, mit navn er Anton! Jeg læser til daglig Kemiteknologi på Aalborg Universitet på 3. semester. Jeg har altid haft en interesse for det naturvidenskabelige og en nysgerrighed på verden, hvorfor en ingeniøruddannelse som denne passer perfekt til mig. 

Tidligere har jeg været på et gymnasium her i Nordjylland, hvor jeg har hjulpet eleverne med et bredt spænd af fag, men det er primært kemi, matematik og biologi, jeg excellerer i.  

Når jeg ikke bruger min tid på studie, nyder jeg at være sammen med venner og familie, spille guitar og være fysisk aktiv.

Jeppe

Hejsa, mit navn er Jeppe, og jeg studerer i øjeblikket HA Almen på BSS hos Aarhus Universitet, som jeg synes er enormt spændende. Jeg er født og opvokset i Vejle, men er flyttet til Aarhus i forbindelse med studiet. Af gymnasial baggrund har jeg taget en STX med studieretning inden for det naturvidenskabelige. Min interesse ligger primært i de erhvervsøkonomiske fag, men begrænser sig ikke kun dertil. 

Jeg kan foruden de erhvervsøkonomiske fag også undervise i matematik. 

Nejla

Hej! Jeg hedder Nejla, og jeg er 21 år gammel. Til daglig læser jeg matematik-økonomi på SDU, hvor jeg i september begyndte på kandidaten.  

Siden folkeskolen har jeg haft stor interesse for matematik og kan, på baggrund af uddannelsen, jeg læser, hjælpe i programmering, i matematiske fag som calculus, lineær algebra og sandsynlighedsteori og i økonomiske fag som makro- og mikroøkonomi.

Som person er jeg imødekommende, og det er vigtigt for mig, at undervisningen foregår i et tempo, som eleven føler sig tryg i. 

Leon

Hej, mit navn er Leon. Jeg er 21 år gammel, og jeg studerer matematik-økonomi på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg er på mit sidste studieår på bacheloren.

Jeg er dimittend fra Odense Katedralskole, hvor jeg havde matematik og fysik på A-niveau. Jeg har god erfaring med at hjælpe med lektier, da det er noget, jeg har gjort på gymnasiet og i fritiden også.

Jeg vil på gymnasie-niveau kunne hjælpe i matematik, fysik, naturgeografi, kemi, religion, historie, oldtidskundskab og tysk. På universitetsniveau vil jeg kunne hjælpe i matematiske fag og økonomiske fag.

August

Hej, jeg hedder August og er 24 år gammel. I øjeblikket er jeg i gang med mit første semester på kandidaten i Statskundskab på Aarhus Universitet. Jeg er født og opvokset i Aarhus, hvor jeg også har spillet basketball på højt plan i mange år. Bor i Aarhus centrum med min kæreste gennem 6 år. 

Gennem mit studieforløb har jeg fået stor interesse for metodevidenskaben og sociologien samt emnerne integration og indvandring. Ud over at studere, så arbejder jeg p.t. på et forskningsprojekt, som handler om, hvordan integrationsreglerne påvirker ikke-statsborgere i Danmark. 

Camilla

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg læser til min speciale i Bæredygtig Energi på DTU i Lyngby, hvor jeg begyndte i August 2021. 
Jeg kommer fra Norge hvor jeg har taget en bachelor i Material Science ved NTNU, Jeg har været TA i fag som introduction to material science, general chemistry, kinetics and thermodynamics ++. Tilbage i gymnasiet var jeg også specielt godt anlagt for Kemi og har været kvalificeret til Kemi-OL i 2016. 

Preptors topundervisere tilbyder

Passionerede undervisere, der brænder for at lære fra sig og dygtiggøre dig, der, hvor du har udfordringer. 

Undervisning af høj kvalitet, høj faglighed af undervisere, der selv har gode karakter inden for deres fagområde.  

Undervisere med gode pædagogiske evner, der evner at omstille sig efter den enkelte kunde.