Uddannelsesrådgivning

Uddannelses­rådgivning er til dig, der søger svar

Bliv klogere på fremtiden med 1:1 uddannelses­rådgivning

Hvad vil du være? Og hvem vil du være? 

Det er spørgsmål, der kan være svære at svare på. Står du over for at vælge uddannelse, ved du, at valget er både stort og vigtigt – og et, der vil påvirke dig i mange år fremover. Måske resten af livet.

Med professionel uddannelses­rådgivning hos Preptor kan du blive klogere på fremtiden og få svar på, hvad du har lyst til at blive. Hvem du har lyst til at blive. Den kompetente uddannelses­rådgivning ruster dig til at træffe vigtige beslutninger om dit eget liv. Rådgivningen tager selvfølgelig udgangspunkt i dine forudsætninger og interesser. 

Men hvem ved – måske opdager du nye veje undervejs …

Uddannelsesrådgivning er til dig, der

  • Er usikker på, hvilken uddannelse du skal vælge
  • Er ‘uddannelsesparat’ uden helt at føle, du er parat til at træffe et valg
  • Er i tvivl og bange for at vælge forkert
  • Er kommet i tvivl om dit studievalg midt i uddannelsen
  • Er skoletræt, mangler motivation og retning

Hvad siger kunderne?

Nina

“Jeg har modtaget uddannelsesrådgivning/sparring hos Preptor. Min samtale var med Preptors grundlægger Jørgen. Det var en virkelig god oplevelse, hvor jeg fik kortlagt og vendt min nuværende situation – sammenholdt med mine uddannelsesdrømme og fremtidsmuligheder. 

Jeg vil anbefale Preptor, fordi jeg mødte skarp og kompetent rådgivning/sparring og blev klogere på fremtidsmuligheder – set fra et andet perspektiv end mit eget.”

Hvordan foregår uddannelses­rådgivning?

Har du også svært ved at finde rundt i uddannelsesjunglen? 

Der er mange uddannelser at vælge imellem, og det kan virke uoverskueligt at finde frem til den rette. Valget af uddannelse er nemlig vigtigt, da det former din karriere og din fremtid.

Hos Preptor hjælper vi dig med at finde den eller de uddannelser, som passer til dig. Vi dækker alle ungdoms­uddannelserne i Danmark og vejleder både om valg af ungdomsuddannelse og valg af videregående uddannelse. Vi kigger derfor på, om en gymnasial uddannelse, erhvervsuddannelse eller noget helt tredje er for dig, samt hvilken uddannelse du kan tage i forbindelse med din videregående uddannelse. 

Vores rådgivere har en bred viden om de mange forskellige retninger inden for uddannelse, og de er gode til at spore sig ind på de relevante uddannelser ud fra dine interesser og ønsker.

Derudover tilbyder vi rådgivning om adgangskrav i forbindelse med karakterer og fag. Hvis du har brug for bedre resultater i et bestemt fag, tilbyder vi også lektiehjælp, så du kan opnå dine mål og skabe de resultater, der får dig ind på din drømmeuddannelse.

“Uddannelse er det mest kraftfulde våben, som du kan bruge til at ændre verden.”

– Nelson Mandela

Work Do it

smarter not harder

Karriererådgiving

Uddannelsesrådgivning 

TT38 TEST

Uddannelses­rådgivning med en TT38 Talenttest

Til at kortlægge dit næste drømmestudie anvender vi analyseværktøjet TT38 (Talenttest / Personlighedstest). En test, der hjælper dig med at blive klogere på dig selv, dine talenter, styrker og potentialer. 

Vi kender til dine og andre unges frustrationer i forhold til uddannelsesvalg. Tvivlen, forvirringen og hvilken vej, der er den rette at gå, kan fylde en del på de sidste semestre eller midt i et uddannelsesforløb. 

Hos Preptor tilbyder vi TT38-testen, en skræddersyet test, feedback og hjælp til at skabe det fornødne uddannelsesoverblik. Et overblik, der gør dig sikker i dit valg; det valg, der er det helt rigtige match til dig og dine talenter.

Preptors uddannelses­rådgivning giver dig 

Overblik, indblik og sparring, så du kan blive sikker i dit studievalg.

Klarhed, retning og professionel rådgivning med fokus på dine drømme og ud fra dine talenter og kompetencer.  

Svar, motivation og modet til at finde det helt rette studievalg, udannelse og karriereretning.