TT38

Bliv klogere på dig selv og din fremtid med en TT38 Talenttest

Opdag dine talenter med en TT38 Talenttest

Få indsigten i, hvordan du performer og trives bedst med markedets stærkeste personlighedstest. En indsigt, der skaber motivation, og hvor du bliver skarpere på dit arbejde, fordi du kan sætte fokus på det, du er bedst til. 

  • Talenttesten er et værktøj, der bruges til at danne et grundigt overblik over dine talenter og styrkeforholdet mellem disse. 
  • Talenttesten kan både benyttes af enkeltpersoner til at afdække ens styrker og talenter samt af arbejdsgivere, der ved at kende sine medarbejderes styrker og talenter bedre kan lede og sammensætte et succesfuldt team til projekter.   

Når først du kender dine talenter og teamstyrker, så kan du gå proaktivt efter uddannelser og jobs, hvor du kommer til at arbejde med dine talenter. Det betyder, at du kan vælge en karriere, hvor du er effektiv, glad, og kan udføre dit arbejde på en ansvarlig måde – den måde, der er et match for dig og dine talenter.

Testen, talentkombination og de 9 grafer 

Talenttesten er delt op i 2 dele: Talentkombination & 9 grafer. Den består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre. Du skal svare på spørgsmålene parvist, hvor du både skal vurdere, i hvor høj grad du er uenig eller enig i et givent udsagn, samt tage stilling til, hvilket udsagn du mest relaterer til. Testen danner derfor et grundigt overblik over dine talenter samt hvordan disse har indflydelse på din adfærd.

På baggrund af dine resultater bliver der dannet en 21 siders lang rapport. Efter testen analyserer jeg dine resultater, hvorefter du får en grundig feedback. 

Inden TT38-testen

Inden du tager testen, foreslår jeg, at du sørger for at afsætte 60 minutter, hvor der er ro omkring dig, og du føler dig mentalt og fysisk klar til at svare på spørgsmålene.

Der er afsat en vis tid til hvert spørgsmål, hvorefter testen selv går videre. Det er derfor vigtigt at have i tankerne, at du skal svare med din førstehåndsindskydelse. 

Talentkombination

Baseret på dine svar i testen får vi en oversigt over din talentkombination, hvor der er 34 talenter. Disse talenter inddeles i toptalenter, bundtalenter og midtertalenter.

Talentoversigten er styrkeinddelt og viser, hvor du har kompetencer samt evner og lyst til at lave gode resultater. Den viser dine styrker og dine svage sider, hvilket giver dig en unik indsigt, hvor du med fordel kan lægge dit fokus fremadrettet.

Talenttestens 9 grafer

De 9 grafer viser blandt andet dine diskussionsstyrker, hvilken type stress du skal være opmærksom på, hvad der driver dig, hvad der motiverer dig, din adfærdstype i en arbejdssituation og din foretrukne teamrolle.

Talenttestens kombination, dens betydning for dig og hvilken indflydelse dine talenter har på dit arbejde uddybes under feedback-sessionen.

Talenttestens talentkombination og grafer

TALENTKOMBINATION

Denne graf viser de 34 talenters rækkefølge og styrke i relation til hinanden. Rækkefølgen er individuel og helt unik for den enkelte.

Talentoversigten er inddelt således, at de øverste talenter repræsenterer de områder, hvor du har kompetence samt evne og lyst til at lave gode resultater. Talenterne nederst er således de områder, hvor du har en nedsat evne eller lyst til at udføre arbejdet.

DISKUSSIONSSTYRKER

Denne graf viser, hvordan du overordnet tilgår diskussioner. Du kan være kæmpende, samarbejdende, kompromissøgende, undvigende eller udglattende. 

STRESS-STYRKER

Denne graf viser de 3 stresstilbøjeligheder. Søjlen i midten repræsenterer gennemsnittet for den danske befolkning. Du betegnes som værende i risiko for at få den type stress, hvor midtersøjlen overskrides. Top-performer repræsenterer dem, der arbejder meget, Neurotisk repræsenterer bekymrede tanker og Submissiv repræsenterer, at man føler sig overset, misforstået eller undertrykt.  

DRIVESTYRKER

Denne graf viser din indre motivation og gnist. Du får derfor indsigt i, hvad der driver og engagerer dig til at gå på arbejde. Klassisk repræsenterer, at du er handlekraftig og resultatorienteret, Påvirkende repræsenterer, at du gerne vil påvirke situationer og miljøet omkring dig, Human repræsenterer, at du gerne vil arbejde med andre mennesker, Specialist repræsenterer, at du gerne vil opnå en høj faglighed og viden, mens Tænkende repræsenterer, at du nyder at tænke og reflektere.

MOTIVATIONSSTYRKER

Denne graf viser, hvilke elementer der er med til at motivere dig. Et element i grafen betegnes som værende med til at motivere dig, når den er over middel. Hvis ikke du får de elementer, du rangerer over 50 % på, så kan det også virke demotiverende på dig og din arbejdslyst.

ADFÆRDSSTYRKER

Denne graf illustrerer din typiske arbejdsadfærd, samt viser hvordan dine adfærdsstyrker ligger fordelt. Disse informationer er især velegnede at have kendskab til når der skal sammensættes teams på arbejdspladsen. Herved kan man som leder sikre sig, at et team består af forskellige styrker.

TEAMSTYRKER

Denne graf viser de 9 forskellige teamroller, som forskning foreslår skal udfyldes for at opnå den største effektivitet i et team. Du får derfor information om, hvilke roller du har talent for at udføre. Jo højere man scorer på de individuelle teamroller, jo større produktivitet opnår man. 

VIDENSSTYRKER

Denne graf viser de 9 typer af input, der er til stede for at gøre idé til virkelighed. Du kan derfor se, i hvilke faser du skaber mest værdi i forbindelse med innovation.

SALGSSTYRKER

Denne graf viser, hvilke af de 17 salgsroller, som du har det største potentiale i. Der er opsat 3 forskellige måleenheder, hvorfra du kan se, hvilken type salgsrolle du ideelt skal starte med at sælge via. Du vurderes som værende en god sælger, hvis du scorer omkring de 70 %, hvor du tælles som moderat sælger ved 55-60 % og en top-sælger, når du scorer omkring de 80 %. 

BIG 5 - DEL 1

BIG 5 - DEL 2

Hvad siger kunderne?

Linda

“Jeg har taget talenttesten TT38 hos Preptor og fået en rigtig god vejledning om mine top talenter, og det vil jeg helt klart arbejde videre med.

Feedbacken har gjort, at jeg er blevet meget klogere på mig selv, især mine styrker og svagheder. Jeg ved nu hvad jeg skal se efter i et eventuelt nyt job og det var hele formålet med min TT38 test hos Jørgen.

I dag siger jeg i højere grad nej til ting, der ikke passer ind til mig. Jeg giver Preptor 5 stjerner og kan helt klart anbefale alle, der vil blive klogere på sig selv og sin fremtid at tage et TT38 forløb hos Preptor.”

Styrk dine talenter med en TT38 Talent Test

Hos Preptor bruger vi talenttesten som en del af den coaching, vi tilbyder i forbindelse med din uddannelse – karriererådgivning og studie, studieteknik og strategier. Talenttesten hjælper dig med at få et overblik over dine talenter, styrker og potentialer. Ved at kende sine styrker og talenter er man bedre klædt på til at tackle hverdagens udfordringer. 

Gennem coaching hjælper vi dig med at afklare, hvordan du sætter dine talenter og styrker i spil, både personligt og professionelt. TT38 er lavet med henblik på at fokusere på det positive i stedet for at fokusere på, hvad man ikke kan. Vi bruger TT38 sammen med coaching til at hjælpe dig med at overkomme de udfordringer, du står overfor, når du skal vælge uddannelse og job i fremtiden. Coaching kan dermed hjælpe dig med at afdække, hvad du gerne vil opnå og hvilke handlinger, der skal til for at opnå disse ønskede resultater. 

Hvem er din TT38 Coach?

Til at kortlægge dit næste drømmestudie eller dit drømmearbejdsliv anvender jeg analyseværktøjet TT38 (Talenttest/Personlighedstest). 

Mit navn er Jørgen, og jeg er oprindeligt uddannet ingeniør med en HD i Organisation og ledelse. Derudover er jeg certificeret TT38 Coach.

I min karriere har jeg arbejdet i forskellige brancher i forskellige roller indenfor salgs-, specialist- og konsulentarbejde samt indenfor IT Service Management, hvor jeg i en årrække har haft ansvar for kunder, leverancer og økonomi. I Preptor er jeg chef for et stort team af dygtige undervisere. De er alle topstuderende og har et særligt talent inden for deres respektive undervisningsområder. Min opgave som direktør er at skabe de bedste rammer, det bedste miljø og de bedste betingelser for mine medarbejdere. 

Jeg er som person passioneret, engageret samt nysgerrig og så elsker jeg uddannelsesområdet, som ligger mit hjerte meget nært. Jeg har et stort praktisk og teoretisk kendskab til det danske uddannelsessystem samt forskellige uddannelser. Med samlet 20 års uddannelses- og arbejdserfaring forstår jeg vigtigheden af ordentlig rådgivning. Jeg vil kunne hjælpe dig med at få sporet dig ind på din drømmeuddannelse/-studie eller rådgive dig i dit næste job eller jobskifte i karrieren.

Du vil i Preptor opleve kompetente, professionelle samt nærværende 1:1 samtaler, hvor vi sætter fokus på dig og kun dig. Og dine talenter.

Kontakt os i dag, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. 

ÅRS ERFARING

Sådan foregår et TT38 Talenttest-forløb 

Aftalt tid

Du kontakter mig og bestiller tid til talenttesten + tid til gennemgang af testens resultater og feedback.

Testen udføres

Du får tilsendt linket til talenttesten, der ca. tager 30 min. at gennemføre. Find et roligt sted.

Rapport

Du modtager en fuld rapport, når testen er gennemført.

Gennemgang

Jeg gennemgår resultaterne i rapporten, der er på ca. 21 sider.

Feedback

Du modtager feedback enten online, telefonisk eller ved fysisk fremmøde alt efter ønske. Det tager ca. 1 time.

TT38-testen og uddannelses­rådgivning

Som den eneste i Danmark tilbyder vi professionel lektiehjælp/studiehjælp samt uddannelses- & karriererådgivning og rekruttering under ét tag. Det giver rigtig god mening, da vi hjælper unge med lektiehjælp og kender deres frustrationer i forhold til uddannelsesvalg samt når de er på vej til at afslutte gymnasiet. Det er store beslutninger, som skal overvejes nøje, inden de træffes, og det ved de unge godt.

De unge skal have kvalificeret og personlig sparring og rådgivning, så de kan træffe det rigtige valg – første gang. Hos Preptor hjælper vi dig med at skabe det fornødne uddannelsesoverblik, så du vælger den uddannelse, der matcher dine interesser samt talenter. 

TT38-testen og karriererådgivning

Oplever du at sidde fast i dit arbejdsliv og er du ikke rigtig glad? Skal du måske skifte arbejdsspor? 

Hos Preptor kan vi bringe dine talenter i spil, så du får arbejdsglæden og motivationen tilbage. Derudover kan vi hjælpe dig med din personlige udvikling, en karriereplan og en kortlægning af dit potentiale og dermed bringe energi og glæde tilbage i dit liv. Frem for at fokusere på dine udfordringer, hjælper vi dig med at fokusere på dine muligheder. Dette opnås ved at udforske dine talenter og styrker, hvilket afdækker, hvilket job samt arbejdsopgaver der passer til lige netop dig. 

Hos Preptor hjælper vi dig, uanset om du er dimittend, i begyndelsen af din karriere og i tvivl om, hvilken type job du skal gå efter, eller om du skal have hjælp til at skifte karrierespor senere i livet.

Der er mange fordele ved et TT38 Talenttest-forløb 

Bliv klogere på dig selv og din fremtid, når vi sætter os sammen og kigger på din TT38-profil
Bliv skarpere på dig selv og dit valg af uddannelses- eller karriereretning med nye indsigter og perspektiver. 

Få værktøjer med fokus på drivkraft og motivation, så du kommer godt videre.