Preptor

Mød teamet bag Preptor

Vi tror på dig og ser dine unikke talenter

Bag Preptor står et passioneret team, der gerne vil hjælpe dig. Vi tror på, at alle unge har ret til en god fremtid og at alle har ret til et arbejdsliv, de elsker at stå op til hver dag – også dig.

Ønsker du at være en del af vores team og mission, så er du velkommen til at sende dit CV og en kort ansøgning til info@preptor.dk

Mød teamet bag Preptor

Jørgen Petersen

Founder & CEO

RENÉ RASCH

Partner

Janni Mertz

Marketing og tekstforfatning

Cathrine Florian Bang

Advisory board

Dorte Stigaard

Advisory board

Skal det være dig?

Vores 3 kerneværdier er drivkraften bag det hele

Vi værner om vores kerneværdier, fordi de er vigtige. 

Kerneværdierne er vores fundament, stemme og limen, der binder alt sammen. De er vores kultur, det vi vægter højest og den rettesnor, vi driver vores virksomhed efter og stræber på at efterleve – hver dag. 

Vi tror på, at de gode relationer, fælleskaber og det psykologisk trygge arbejdsmiljø er med til at fremme bæredygtighed, trivsel og den gode performance. 

Vi bruger FN’s verdensmål som pejlemærke, fordi de ligger så meget op af vores kerneværdier, brand og koncept. Fordi vi er på samme mission om at gøre en forskel i verden, på jobmarkedet, på uddannelserne, for de studerende og for de unge – der er vores alles fremtid. 

Bæredygtighed 

Vi tror på bæredygtige udvikling og støtter op om verdensmål nr. 3. Vi gør derfor vores til at fremme sundhed og trivsel blandt de unge studerende, i vores team og hos vores samarbejdspartnere.  

Denne værdi er med i alt, hvad vi gør på daglig basis, fordi succes er ikke “mere”, men “bedre” i alle aspekter. 

Læring

Vi tror på kvalitetsuddannelse og støtter op om verdensmål nr. 4. Vi gør vores til at fremme mulighed for livslang læring. 

Denne værdi er med i alle beslutningsprocesser på daglig basis, fordi vi ønsker at gå fra “harder” til “smarter” i alt, hvad vi gør. Også når det kommer til udvikling og læring. 

Værdiskabelse

Vi tror på, at ingen lykkes alene, at fremtidens forandringer sker igennem dedikerede, forpligtende fællesskaber med fælles værdisæt, samme mission og vision. At et win-win-win mindset fremmer det bæredygtige samarbejde.    

Denne værdi er med os i alt, hvad vi gør på daglig basis, fordi det varme fælleskab, hvor vi hygger os sammen ikke er et must – men den fælles værdiskabelse er.

Study smarter not harder

Lektiehjælp | Eksamenshjælp | SRP

Do it smarter not harder

Karriererådgivning | Uddannelserådgivning | Tests

Work smarter not harder

TT38 talenttest | Talentbank | Talentudvikling

Recruit smarter not harder

Rekruttering | Studerende & dimittender | Virksomheder

BAG OM

Hvem er Preptor?

Mit navn er Jørgen Petersen. Jeg grundlagde Preptor i 2020 for at hjælpe unge mennesker godt videre i deres uddannelse og karriere. Min egen historie gør, at jeg simpelthen ikke kan lade være.

Vejen til drømmejobbet

Din studietid og fremtid er i fokus hos Preptor. Derfor tilbyder vi professionel karriererådgivning, talentudvikling og mulighed for optagelse i vores talentbank. 

Når din studietid er ovre, og du skal videre i din karriere, så er talentbanken dit næste skridt mod drømmejobbet. Vi hjælper dig med rådgivning, talentudvikling og med at skabe kontakten til erhvervslivet. Dine ønsker og dine faglige og personlige kompetencer er i fokus, når vi rådgiver og hjælper dig med at få drømmejobbet.

Uddannelsesområdet, læringsglæde, talentudvikling, bæredygtighed, værdiskabelse og det at gå fra mere til bedre er værd at kæmpe for.

Vil du med på vores rejse?

Preptors team er med til at fremme

Den indre og ydre bæredygtighed.

Den bæredygtige læring og udvikling.

Værdiskabelse og et win-win-win mindset.