Studiehjælp

Få studiehjælp, der skaber resultater

Alle unge fortjener en god studietid – også dig

Som studerende møder man masser af udfordringer. 

Men lektier, eksamen og din studietid behøver heldigvis ikke at være nogle af dem. Hos Preptor kan du nemlig få 1:1 hjælp, uanset om du har behov for studiehjælp, eksamenshjælp, uddannelses- eller karriererådgivning. Det skaber resultater i form af bedre karakterer, trivsel og dermed bedre fremtidsmuligheder.

Preptor hjælper dig med at bygge bro fra studie til drømmejobbet, fordi alle unge har fortjent en god studietid og start på arbejdsmarkedet. Vi hjælper dig hele vejen og har fokus på både trivsel og performance.  

Der er mange fordele ved studiehjælp

 • Tro mere på egne evner, og få indsigt i dine talenter 
 • Få bedre struktur og hjælp til det svære
 • Slip for følelsen af tvivl og at være hægtet af
 • Øg din motivation og lyst til læring
 • Få den karakter, du har sat dig for

Studiehjælp i alle fag

Som en af få i branchen tilbyder vi hos Preptor lektiehjælp til studerende på videregående uddannelser. Vi hjælper i alle fag på de videregående uddannelser. Se et udsnit af de mest populære fag her.

Kontakt os uforpligtende, hvis du søger et bestemt fag, der ikke er på oversigten. Vi hjælper med at finde en top-underviser i vores netværk, i det fag du gerne vil have hjælp til.

MATEMATIK

FYSIK

Kemi

Virksomhedsøkonomi

Afsætning

Erhvervsjura

International økonomi

Tysk

Dansk

Engelsk 

 Få tildelt en underviser

Når du vælger et lektiehjælpsforløb hos Preptor, får du tildelt en af vores lektiehjælpere som underviser inden for det område, hvor du mangler hjælp. Alle vores undervisere har gennemgået en grundig rekrutteringsproces, hvor vi har sikret os, at de: 

 • Alle får topkarakterer inden for hvert deres fagområde
 • Har gode pædagogiske evner
 • Brænder for deres fag og for at lære fra sig

Du kan læse meget mere om, hvem vores undervisere er, lige her. 

Vores undervisere er alle erfarne i at formidle stof på en letforståelig måde, både når I sidder fysisk overfor hinanden og via fjernundervisning. Hos Preptor er du derfor garanteret professionel og kompetent undervisning. 

Hvad siger kunderne?

Amalia

“Jeg læser medicinalbiologi på Roskilde Universitet og har fået hjælp til min eksamen i organisk kemi. 

Det har været en super god oplevelse at få eksamenshjælp hos Preptor og min underviser var virkelig god til at formidle stoffet. Jeg vil klart anbefale Preptor til andre.”

Søren

“Preptor har været med til at løfte min datters niveau i Kemi på universitetsniveau. 

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Jørgen.  Han fandt den rette profil til dette formål. Det lykkedes i den grad og Preptor kan klart anbefales herfra.”

Thomas

“Super søde og forstående for mit problem. Hurtig respons, super underviser. Bare en god oplevelse, pengene værd.”

Sólja

Underviseren viste stor engagement og effektivitet!
Jørgen var enestående til at imødekomme mit behov, specielt da jeg kun havde en lille uge, til at hjælpe mig med en eksamens opgave. Han fandt den perfekte kandidat til at hjælpe med det, som jeg havde stærkt behov for. Han fandt en jurist, som hed Ali, og han var mega engageret og var usædvanlig god til at hjælpe mig med, at forstå hvordan jeg skulle bruge lovgivningen m.m. ud fra en case, som jeg havde til min opgave, hvor han bla. gennemgik det hele med mig step by step. Jeg kunne ikke fået en bedre hjælp og at det overhoved kunne lade sig gøre med en så kort varsel/tidshorisont.
Faget var ikke var min stærke side, og det har jeg kun Jørgen at takke for, for han bogstavelig talt reddede min eksamen.

Han har i hver fald gode evner, til at finde den underviser, som giver en tillid og virkelig er der for dig.
Har du brug for en, der kan give dig en hurtigt hjælp og bruger tiden effektivt – så er det preptor, du skal kontake! Derfor får de 5 stjerne fra mig!

Sådan fungerer et studiehjælp forløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak omkring hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 studiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab. 

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de for at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglig tillid og lyst læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde studiehjælp i matematik. Men idag har vi specialiseret os i flere af de specialiserede fag på højt niveau. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel studiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din studiehjælp.

Preptor tilbyder

 • Studiehjælp
 • Eksamenshjælp
 • Udannelsesrådgivning
 • Karriererådgivning
 • TT38 Talenttest

Study

smarter not harder

STUDIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

TT38 TEST

Studiehjælp på videregående uddannelser

På de videregående uddannelser er der høje krav, og man kan nemt føle sig overvældet. Som en af få i branchen tilbyder vi studiehjælp til studerende på videregående uddannelser i alle fag.

Studiehjælp kan være et godt redskab, når man har svært ved et specifikt fag eller emne. Her hos Preptor ved vi af egen erfaring, hvor stor en hjælp studiehjælp kan være, når man går på en videregående uddannelse.

LÆS MERE

Hos Preptor er vores undervisere selv studerende på videregående uddannelser, der får topkarakter inden for hver deres faglige område. De brænder efter at lære fra sig i de fag, som de er passionerede i. Det betyder også, at vores undervisere ved hvordan formalia og krav er på de forskellige videregående uddannelser, da de selv har været igennem samme forløb. De kan derfor både hjælpe med det faglige, opgaveskrivning, samt forberedelse til eksamen. 

Vi har et stort netværk af undervisere, derfor kan vi tilbyde studiehjælp i en lang række fag på alle niveauer. Vi ansætter løbende nye undervisere, så vi kan tilbyde studiehjælp i det fag du har brug for hjælp til. Vi tilbyder både studiehjælp ved fysisk fremmøde og som online undervisning, uanset hvor i landet du befinder dig.

Har du selv mod på at blive underviser? 

Vi søger løbende undervisere inden for lektiehjælp og eksamensforberedelse i forskellige fag på de gymnasielle uddannelser. Hvis du har lyst til at blive en del af Preptor teamet, så er du velkommen til at kontakte os så vi kan tage en snak, uforpligtende. Læs mere her.

Preptor tilbyder

 • Studiehjælp
 • Eksamenshjælp
 • Udannelsesrådgivning
 • Karriererådgivning
 • TT38 Talenttest

Preptors studiehjælp giver dig

Overblik, læring og sparring, så du kan blive sikker i dit fag også på et højt fagligt niveau.

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring. 

Motivation, selvtillid og modet til at fuldføre dit studie, så du kan få den karriere, du drømmer om.