Lektiehjælp online

1:1 online undervisning med højt læringsudbytte

 Få hjælp af kompetente online undervisere

Hos Preptor ønsker vi, at du som elev skal få et højt læringsudbytte i det fag, du søger hjælp til. Vores undervisere har erfaring i at formidle stof også via fjernundervisning og gøre undervisningen nærværende – helt som hvis du sad over for personen i et fysisk lokale. 

Trives du med undervisningsformen, eller er du ved at have fået nok af Skype, Zoom, Teams og Google Meet? Har du svært ved at koncentrere dig eller finde motivationen til at gå i skole via computeren, eller vil du gerne dygtiggøre dig? Uanset din udfordringer eller ønsker, så hjælper vi dig – fysisk og online. 

Få fleksibel undervisning i dit tempo

Du kan deltage i Preptors 1:1 online undervisning, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en computer og forbindelse til internettet. Ud over 1:1 fysisk undervisning tilbyder Preptor online undervisning med top-undervisere der har erfaring med fjernundervisning. 

Det er fleksibelt og stadig med høj faglighed

  • Bliv mere velforberedt med fleksibel online undervisning
  • Lær at holde bedre fokus i fjernundervisningen
  • Fleksibel undervisning i dit tempo og på tidspunkter, der passer dig

Ud over at spare tid på transport, kan fjernundervisning være utrolig effektivt, når det bruges på den rette måde.

Lyder det som noget for dig eller savner du flere argumenter for et online læringsforløb?

Få et veltilrettelagt undervisningsforløb online

Vi lærte det på den hårde måde, det med Zoom og Teams Møder under coronapandemien. Men for nogle er det blevet et både praktisk og effektivt værktøj i en travl og krævende hverdag. Derfor tilbyder vi hos Preptor en velstruktureret form for online undervisning til gymnasie- og universitetsstuderende. Om du sidder på Falkoner Kollegiet eller tager plads på din yndlingscafe spiller ingen rolle – så længe du har en stabil netforbindelse, skal din tutor nok være dig behjælpelig med netop det emne eller fag, du gerne vil være stærkere i.

Vores i alt ca. 200 tutorer har dygtiggjort sig og har særligt gode formidlingsevner på mange forskellige fagområder. De tuner ind, der hvor du er og lægger en klar plan for, hvordan du får det størst mulige udbytte af undervisningstimerne. Fjernundervisning behøver ingenlunde være tungt og kedeligt – tutoren ved i kraft af egen studieerfaring, hvad der skal til for at brænde igennem skærmen og samtidig give dig den tid, der skal til for at få stoffet ind på lystavlen.

Der bliver ikke peget fingre ad, at du har svært ved visse teorier eller opgavestruktur – det er der MANGE, der har og det bliver ikke lettere, hvis du samtidig ikke rigtigt trives i det pågældende studie- og ungdomsmiljø. Tutorerne yder en jordnær og kompetent service som var det deres fuldtidsjob – de vil gerne se dig lykkes.

Gør lektielæsning og opgaveskrivningen nemmere for dig

At sidde uforstyrret i vante rammer med din egen kaffekop eller tekrus iført uldne sokker og joggingtøj kan give den ro i hovedet som får de faglige indsigter til at falde på plads. Din tutor ser ikke skævt til, hvis du har valgt at sove lidt længere og venter med badet til efter timen. Du slipper for at ræse ud ad døren for at nå bussen eller møde gennemblødt op i gruppelokalet efter en våd cykeltur. Lokaler, der i øvrigt kan være voldsom rift om, hvilket i sig selv trætter inden du har fået åbnet bøgerne.

Selvom du holder af dine studiekammerater, er det rart indimellem ikke at være ”på” i samme grad, som når du færdes på campus. Skønhed og klogskab hænger dog ikke sammen. Din fremtoning bliver ikke målt og vejer som var du på Instagram – tutoren har dig og din læring som sit primære fokus. Alt du skal gøre er at logge på.

Det kan også ske, du har nogle ting, der driller i forhold til din mentale trivsel. At dine symptomer på ADHD eller Asbergers popper op, når du føler dig presset. I så fald kan trygge omgivelser være en ekstra hjælp til at skabe ro omkring lektier og studieopgaver.

Som førsteårsstuderende er alting nyt og spændende. Du har sikkert et stort drive og engagement i forhold til Karnows Lovsamling og Management Theory, men det er ikke usædvanligt, at motivationen falder undervejs på gym og uni. Troen på, om du nu også har fundet den dybere mening bag socialkonstruktivismen og hermeneutikken, kan blive udfordret.

Preptor giver dig ro til at lære nyt

Vores tilgang til det fagligt tunge stof sikrer, at du kan sove trygt inden eksamen. Vores fornemmeste opgave er at styrke dit talent og ruste dig til at tage springet fra ungdomsuddannelse til universitetsverdenen og videre ud i drømmejobbet.

Vi kender nok alle til, at tankerne og manglende koncentration løber afsted med os, hvad enten vi sidder til en forelæsning, på universitetsbiblioteket eller i en hvilken som helst anden lærings- og formidlingssituation.

Med personlig 1:1 online undervisning kan du tage de nødvendige pauser, så hjernen holdes skarp – lige sunde dig ovenpå en time med en god kop te eller en gåtur, før du sætter dig ned og skriver videre på SRP’en eller thesis. Det er helt op til dig, om du sætter dig i kontorstolen på hjemmekontoret eller planter dig i den bløde lænestol – vi er åbne for, hvordan du lærer og lytter bedst, så du kan omsætte rådene fra undervisningen i praksis. Dine fremskridt er vores succeskriterie.

 

Hvad siger kunderne?

Jakob

“Preptor har hjulpet mig med matematik på B-niveau. Min oplevelse med Preptor har udelukkende været meget positiv. De er meget profesionelle og underviseren var god til at lære fra sig og rigtig dygtig til matematik. 

Jeg vil gerne ind på ingeniørstudiet på DTU og havde brug for sparring til teori og hjælp til opgaver. Jeg fik den karakter som jeg drømte om – nemlig et 12 tal. Jeg vil til enhver tid anbefale Preptor til andre.”

Har du brug for hjælp til dine studieprojekter? 

Vi tilbyder fysisk og online lektiehjælp i en bred vifte af fag til elever på gymnasiale og videregående uddannelser i hele Danmark. 

Derudover tilbyder vi også hjælp til eksaminer og til de store opgaver, såsom SRP, SRO, eller SSO. Her hjælper vi med at få styr på det faglige, på eksamensnerverne, på pensum, på at alle formalia er overholdt samt på disposition.

Sammen med vores undervisere lægges der en plan for forløbet, hvor vi tager dine mål og ambitioner med i betragtning. Du får derfor et skræddersyet forløb, der er formet efter præcis det, du ønsker, og hjælp til de SRP-faser, du har brug for. 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp og vil lykkes med dine store projektopgaver, eller læs mere her.

Preptors online undervisning giver dig 

Lektiehjælp/studiehjælp i dit tempo og på tidspunkter, der passer dig.

Fleksibilitet, frihed og sparet transporttid. 

Kompetente online underviser og et højt læringsudbytte.