Om Preptor

Historien bag Preptor

Om Preptor

Preptor (preparation + mentor) blev stiftet i 2020 og har til formål at hjælpe og støtte – og i sidste ende løfte – studerende, der har brug for at knække koden til et fag og til at få læringsglæden tilbage. Enten fagligt i form af lektie- og studiehjælp eller karrieremæssigt i form af rådgivning og talentudvikling.

I 2022 gik jeg skridtet videre med en investor og en professionel forretningsudvikler, fordi jeg ønskede at hjælpe de unge studerende med at få en god start på arbejdsmarkedet udover lektiehjælp, rådgivning og talentudvikling. Min drøm er i dag blevet til en vision om at pay it forward hele vejen fra studie til drømmejob.

Historien bag

Jeg hedder Jørgen Petersen og har stiftet Preptor ud fra et ønske og en ambition om at give dig, der går på gymnasiet eller en videregående uddannelse langt større trivsel i skolen med privat 1:1 undervisning, der virker. Og hvordan ved jeg, at det virker? Det gør jeg, fordi jeg selv har prøvet det. Og det har gjort hele forskellen.

Min tid i folkeskolen i midt-/slut-firserne var ikke nem. Den var præget af stor frustration og manglende lyst til at lære. Jeg følte altid, at jeg haltede bagefter med lektierne og havde svært ved at gøre noget ved det – og lærerne var ikke til meget hjælp. Men så skete der noget …

Mere motivation med lektiehjælp

Skolen begyndte at tilbyde lektiehjælp! Jeg slog til og oplevede, hvordan det var at få den hjælp og støtte, jeg havde brug for. Og det gjorde mig (i al beskedenhed) til en af de bedste. Jeg lavede mine lektier, fik mere selvtillid og oplevede et ordentligt skud motivation. Jeg trivedes simpelthen bedre.

Løbende 1:1 undervisning gav pote

I gymnasiet og på universitetet gjorde jeg løbende brug af privat lektie- og studiehjælp. Dels for motivationens skyld, dels for at opnå de resultater, jeg drømte om. Jeg har også betalt for eksamensforberedende undervisere inden for en række fag, og det har været guld værd.

Mange eksaminer senere …

I dag er jeg uddannet ingeniør og har en HD i organisation og ledelse. Det har krævet mere end 40+ eksaminer at nå hertil, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg ikke var nået helskindet igennem uden løbende 1:1 lektie- og studiehjælp og eksamensforberedende undervisning hele vejen igennem mine studier. Udbyttet har været tårnhøjt, og det har vist sig i både min motivation og i mine resultater.

Nu er det min tur til at give mine positive oplevelser videre. Til at pay it forward. Og jeg glæder mig til at bygge flere broer og til at hjælpe dig med at blive mere motiveret og få øget lyst til læring.

Preptor er med dig fra studie til drømmejobbet

Lektie- og studiehjælp

Genfind skoleglæden, få et fagligt boost, og øg din trivsel i skolen med 1:1 lektie- og studiehjælp hos Preptor. Målrettet hjælp øger motivationen, trivslen og lysten til at lære. Så brug din tid og dine kræfter bedst muligt – og gør det, du er bedst til. Det gør vi. Derfor samarbejder vi også kun med top-undervisere inden for deres fag.

 

Rådgivning 

Livet byder på mange valg, særligt når det gælder studier og jobs. Hvilken retning skal du gå i? Preptors karriere- og uddannelsesrådgivning bringer dig tættere på drømmen bl.a. med talenttesten TT38. Den giver indsigt i dine talenter, styrker og svagheder og gør dig klogere på dig selv og din fremtid – og det at træffe bedre valg.

Talentudvikling

Er du universitetsstuderende med høje ambitioner? Så er Preptors Talentbank det rette sted at være. Du kommer et skridt tættere på drømmejobbet, når vi bygger bro til erhvervslivet inden for din branche. Samtidig sørger vi for, at du dygtiggøres, så du kommer helt i mål med den karriere, du drømmer om. Vi er med hele vejen.