Lektiehjælp

Få et fagligt boost med lektiehjælp

Lektiehjælp, der er til at forstå,
og som løfter dit faglige niveau

Har du svært ved at knække koden i et bestemt fag, så er 1:1 lektiehjælp den optimale løsning!

Hvis du trænger til at genfinde skoleglæden, få et fagligt boost eller har et fag, hvor du føler dig hægtet af, er Preptors skræddersyede lektiehjælpsforløb lige noget for dig. Her får du målrettet og kompetent hjælp til at få styr på det faglige, så du kan bruge din tid og dine kræfter bedst muligt.

Alle lærer forskelligt og i eget tempo. Om det er grafer, formler og brøker, makro- og mikroøkonomi eller essays og danskanalyser du har svært ved, er der hjælp at hente hos os. Med et skræddersyet lektielæsningsforløb, der tager udgangspunkt i netop dine behov, får du styrket din faglige selvtillid og øget lysten til læring.

Foruden lektiehjælp tilbyder vi eksamenshjælp og hjælp til din SRP, SSO og SOP på gymnasiale uddannelser i hele Danmark.

Er du studerende på en videregående uddannelse og har brug for studiehjælp, så tryk her.

Der er mange fordele ved lektiehjælp

 • Tro mere på egne evner
 • Få bedre struktur på din skolegang
 • Knæk koden til de svære fag
 • Giv din faglige selvtillid et boost
 • Få den karakter, du har sat dig for

Vil du vide mere om, hvordan vi har hjulpet andre unge med lektier, studieopgaver og eksaminer?

Vi er til for at du kan blive klogere og
mere selvsikker på studiet

Som ung er der mange krav at leve op til både fagligt og socialt. Vi mennesker spejler os i hinanden og kan føle os alene med det, der er svært. Trivsel er afgørende for de resultater og karakterer, du ønsker at opnå. Det gælder uanset om du har et stærkt bagland og/eller samtidig kæmper med virkninger af Aspergers, ADHD og lignende.

I Preptor yder vores unge, dygtige studerende, den individuelle hjælp, støtte og forståelse, der skal til for at du kan aflevere et studieprojekt, der ikke er til at skyde igennem for fejl fra hverken undervisers ellers censors side. Om du læser til laborant, jurist eller forsikringsmægler er hjælpen til svære emner og opgaver inden for rækkevidde.

Undervisning med afsæt i dine mål og faglige forudsætninger

Vi lytter og møder dig på det faglige og personlige niveau, du er og tilpasser hjælpen efter dine mål og drømme. Diagnoser er i Preptors verden ingen hindring for at få sat struktur på eksamenslæsningen eller den daglige undervisning.

Savner du, som mange andre unge, mulighed for og tid til at spørge din gymnasielærer til råds i en klasse med mange elever? Glæde, frigørelse og bedre eksamenspapirer er tre af de centrale effekter af, du får med et 1:1 lektiehjælps- og studieforløb.

Lektiehjælp i alle fag

Hos Preptor tilbyder vi undervisning i alle fag på de gymnasiale uddannelser. Vi har stor erfaring med at undervise elever på gymnasiet, handelsskolen, eller teknisk gymnasium.

Se et udsnit af de mest populære fag herunder

MATEMATIK

FYSIK

Kemi

Virksomhedsøkonomi

Afsætning

Erhvervsjura

International økonomi

Tysk

Dansk

Engelsk 

Søger du lektiehjælp til et bestemt fag?

Kontakt os uforpligtende, hvis du søger lektiehjælp i et bestemt gymnasiefag, der ikke er på oversigten.
Vi hjælper med at finde en top-underviser i vores netværk, i det fagområde du gerne vil have hjælp til.

Hvad siger kunderne?

Camilla

“Virkelig effektiv fysik-hjælp. 

Min datter, der er fyma og går i 2.g, har haft kæmpe glæde af sine ugentlige møder med Søren, der hjælper hende med fysik – både til generel tryghed i faget, og konkret op til en prøve eller aflevering. Varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine

“Mit navn er Katrine og jeg læser HD 1, jeg var kommet bagud med pensum i Erhvervsøkonomi grundet manglende kompetence i matematik. 

Jeg skrev til Jørgen lørdag aften og jeg blev ringet op søndag middag. Jeg fortalte om mit problem og allerede dagen efter havde Jørgen fundet en underviser til mig. 

Forløbet er gået lige som det skulle og jeg er meget glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede Preptor. Jeg vil til en hver tid anbefale Preptor til andre og jeg ved at jeg kan få hjælp hos Preptor igen, senere hen i min uddannelse. 5 stjerner – jeg er meget tilfreds.”

Casper

“Jeg hedder Casper og læser HA Almen. Jeg har fået hjælp i faget Organisation og videnskabsteori  af Preptor. 

Min underviser var Jørgen (ejeren af Preptor) og jeg har kun positive ting at sige. Jørgen er god til at få sat ramme og overblik og han har styr på teorier og opgaveløsninger. Vi har gennemgået relevant teori, løst tidligere opgaver samt eksamenssæt. 

Det er ikke sidste gang at jeg vil benytte mig af Preptor og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre. Nu er jeg klar og godt forberedt til min eksamen senere på året. Jeg giver 5 stjerner ”

Sådan fungerer et lektiehjælpsforløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak om, hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 lektiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab.

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de efter at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglige tillid og lyst til læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde lektiehjælp i matematik. Men idag dækker vi alle fag såsom dansk, matematik, fysik og kemi, engelsk, erhvervsøkonomi og mange flere. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel lektiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din lektiehjælp.

Lektiehjælper med topkarakterer

Når du vælger et lektiehjælps­forløb hos Preptor, så får du tildelt en af vores topstuderende, som underviser inden for det område, hvor du mangler hjælp. Alle vores undervisere har gennemgået en grundig proces, hvor vi har sikret os: 

 • at de alle får topkarakterer inden for hvert deres fagområde
 • at de har gode pædagogiske evner
 • at de brænder for deres fag og for at lære fra sig

Du kan læse meget mere om, hvem vores undervisere er, lige her. 

Professionel og kompetent undervisning

Vores undervisere er alle erfarne i at formidle stof på en letforståelig måde, både når I sidder fysisk overfor hinanden og via fjernundervisning.

Fjernundervisning på hf og universitet

Føler du dig opslugt af opgaver på studiet og alt det andet, du skal nå som en festlig og flittig studiekammerat? Hos Preptor tilbyder vi online undervisning til dig, der har svært ved at komme ud ad døren. Måske foretrækker du at lære nyt i egne trygge rammer eller slippe for at pendle mellem studie og bopæl.

Hvad enten du sidder på et kollegieværelse i Vejle eller i grupperummet på universitetsgangen i Odense, yder vi nærværende og seriøs studiehjælp. Vores skræddersyede forløb giver dig ro i maven og gør det lettere at få sat punktum på dit studieprojekt. Din underviser har selv været lige der, hvor du er nu og kender til afleveringsfrister – og en printer, der strejker i sidste øjeblik.

Study smarter-metoden frigiver plads i dit hoved og studiekalender.

 

Study

smarter not harder

LEKTIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

SRP HJÆLP

Lektiehjælp gymnasiet

Mange unge føler sig presset på ungdomsuddannelser som gymnasiet, da deres karakterer og gennemsnit bestemmer, hvilken type videregående uddannelse de kan blive optaget på bagefter.

Ofte er det svært at få ekstra hjælp i gymnasiet, da læreren skal hjælpe mange elever på én gang. Derfor søges der ofte efter professionel lektiehjælp for at løfte forståelsen af faget.

Hos Preptor får du tildelt en lektiehjælper, hvis job er at skræddersy forløbet efter dine behov. Du er 100 % i fokus og kan selv bestemme, hvilke områder du ønsker hjælp til.

Vores lektiehjælpspakker er fleksible og uden udløbsdato for at mindske tidspresset omkring at skulle præstere. Vi hjælper dig med alt fra tyske gloser og juridiske principper i erhvervsjura til differentialregning og organisk kemi.

Er du kommet i tvivl om uddannelsesretning, så tilbyder vi også rådgivning, så du kan blive sikker i dit studieretning.

 

LÆS MERE

Hos Preptor har vi stor erfaring med at undervise elever på gymnasiale uddannelser, hvad enten du går på gymnasiet (STX og HF), handelsskolen (HHX), eller teknisk gymnasium (HTX). Vi kan tilbyde lektiehjælp i et stort udvalg af fag, såsom matematik, fysik, kemi, dansk, historie, virksomhedsøkonomi, og mange flere. Vores lektiehjælpere underviser på alle niveauer, hvad enten det er C-, B- eller A-niveau i de forskellige fag, og forstår at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og niveau.

Vores undervisere har alle selv været igennem en ungdomsuddannelse, og ved derfor præcis hvad du som elev går igennem og hvad kravene er til de forskellige fag og opgaver. Vores undervisere hjælper med det faglige inden for et specifikt fag, med de store opgaver såsom SRP, og med at forberede sig til en eksamen.

Læs mere om hjælp til eksamen her eller SRP, SRO, SSO her

Preptor tilbyder mere lektiehjælp

 • Eksamenshjælp
 • Hjælp til SRP-, SRO- og SSO-projekter
 • Uddannelsesrådgivning
 • TT38 Talenttest

Preptors lektiehjælp i gymnasiet giver dig

Faglig selvtillid, øget lyst til læring og et boost, der får dig til at knække koden i det fag, der udfordrer dig

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring

Et højt fagligt niveau i alle fag, uanset om det er lektiehjælp, eksamenshjælp eller hjælp til SRP