Lektiehjælp

Få et fagligt boost med lektiehjælp

Lektiehjælp, der er til at forstå,
og som løfter dit faglige niveau

Har du svært ved at knække koden i et bestemt fag, så er lektiehjælp den optimale løsning!

Hvis du trænger til at genfinde skoleglæden, få et fagligt boost og/eller har et fag, hvor du føler dig hægtet af, er 1:1 lektiehjælp hos Preptor lige noget for dig. Her får du målrettet og kompetent hjælp til at få styr på det faglige, så du kan bruge din tid og dine kræfter bedst muligt. 

Alle lærer forskelligt og i eget tempo. Med et skræddersyet forløb hos Preptor, der tager udgangspunkt i lige netop dine behov, får du styrket din faglige selvtillid og øget lysten til læring. Vi tilbyder lektiehjælp, eksamenshjælp og hjælp til din SRP, SSO og SOP på de gymnasiale uddannelser i hele Danmark. 

Er du studerende på en af de videregående uddannelse og har brug for studiehjælp, så tryk her.

Der er mange fordele ved lektiehjælp

 • Tro mere på egne evner
 • Få bedre struktur på din skolegang
 • Knæk koden til de svære fag
 • Giv din faglige selvtillid et boost
 • Få den karakter, du har sat dig for

Lektiehjælp i alle fag

Hos Preptor tilbyder vi undervisning i alle fag på de gymnasiale uddannelser. Vi har stor erfaring med at undervise elever på gymnasiet, handelsskolen, eller teknisk gymnasium.

Se et udsnit af de mest populære fag herunder.

MATEMATIK

FYSIK

Kemi

Virksomhedsøkonomi

Afsætning

Erhvervsjura

International økonomi

Tysk

Dansk

Engelsk 

Søger du hjælp til et bestemt fag?

Kontakt os uforpligtende, hvis du søger lektiehjælp i et bestemt fag, der ikke er på oversigten. Vi hjælper med at finde en top-underviser i vores netværk, i det fag du gerne vil have hjælp til.

Hvad siger kunderne?

Camilla

“Virkelig effektiv fysik-hjælp. 

Min datter, der er fyma og går i 2.g, har haft kæmpe glæde af sine ugentlige møder med Søren, der hjælper hende med fysik – både til generel tryghed i faget, og konkret op til en prøve eller aflevering. Varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine

“Mit navn er Katrine og jeg læser HD 1, jeg var kommet bagud med pensum i Erhvervsøkonomi grundet manglende kompetence i matematik. 

Jeg skrev til Jørgen lørdag aften og jeg blev ringet op søndag middag. Jeg fortalte om mit problem og allerede dagen efter havde Jørgen fundet en underviser til mig. 

Forløbet er gået lige som det skulle og jeg er meget glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede Preptor. Jeg vil til en hver tid anbefale Preptor til andre og jeg ved at jeg kan få hjælp hos Preptor igen, senere hen i min uddannelse. 5 stjerner – jeg er meget tilfreds.”

Casper

“Jeg hedder Casper og læser HA Almen. Jeg har fået hjælp i faget Organisation og videnskabsteori  af Preptor. 

Min underviser var Jørgen (ejeren af Preptor) og jeg har kun positive ting at sige. Jørgen er god til at få sat ramme og overblik og han har styr på teorier og opgaveløsninger. Vi har gennemgået relevant teori, løst tidligere opgaver samt eksamenssæt. 

Det er ikke sidste gang at jeg vil benytte mig af Preptor og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre. Nu er jeg klar og godt forberedt til min eksamen senere på året. Jeg giver 5 stjerner ”

Sådan fungerer et lektiehjælpsforløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak om, hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 lektiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab.

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de efter at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglige tillid og lyst til læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde lektiehjælp i matematik. Men idag dækker vi alle fag såsom dansk, matematik, fysik og kemi, engelsk, erhvervsøkonomi og mange flere. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel lektiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din lektiehjælp.

Lektiehjælper med topkarakterer

Når du vælger et lektiehjælpsforløb hos Preptor, så får du tildelt en af vores topstuderende, som underviser inden for det område, hvor du mangler hjælp. Alle vores undervisere har gennemgået en grundig proces, hvor vi har sikret os: 

 • at de alle får topkarakterer inden for hvert deres fagområde
 • at de har gode pædagogiske evner
 • at de brænder for deres fag og for at lære fra sig

Du kan læse meget mere om, hvem vores undervisere er, lige her. 

Vores undervisere er alle erfarne i at formidle stof på en letforståelig måde, både når I sidder fysisk overfor hinanden og via fjernundervisning. Hos Preptor er du derfor garanteret professionel og kompetent undervisning. 

Study

smarter not harder

LEKTIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

SRP HJÆLP

Lektiehjælp gymnasiet

Mange unge føler sig presset på ungdomsuddannelser som gymnasiet, da deres karakterer og gennemsnit bestemmer, hvilken type videregående uddannelse de kan blive optaget på bagefter. Ofte er det svært at få ekstra hjælp i gymnasiet, da læreren skal hjælpe mange elever på én gang. 

Med professionel lektiehjælp får du allokeret en underviser, der skræddersyer forløbet efter dine behov. Du er således 100 % i fokus og kan selv bestemme, hvilke områder du ønsker hjælp til.

Er du kommet i tvivl om uddannelsesretning, så tilbyder vi også rådgivning, så du kan blive sikker i dit studieretning. 

LÆS MERE

Hos Preptor har vi stor erfaring med at undervise elever på gymnasiale uddannelser, hvad enten du går på gymnasiet (STX og HF), handelsskolen (HHX), eller teknisk gymnasium (HTX). Vi kan tilbyde lektiehjælp i et stort udvalg af fag, såsom matematik, fysik, kemi, dansk, historie, virksomhedsøkonomi, og mange flere. Vores lektiehjælpere underviser på alle niveauer, hvad enten det er C-, B- eller A-niveau i de forskellige fag, og forstår at tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og niveau.

Vores undervisere har alle selv været igennem en ungdomsuddannelse, og ved derfor præcis hvad du som elev går igennem og hvad kravene er til de forskellige fag og opgaver. Vores undervisere hjælper med det faglige inden for et specifikt fag, med de store opgaver såsom SRP, og med at forberede sig til en eksamen.

Læs mere om hjælp til eksamen her eller SRP, SRO, SSO her

Preptor tilbyder mere lektiehjælp

 • Eksamenshjælp
 • Hjælp til SRP-, SRO- og SSO-projekter
 • Uddannelsesrådgivning
 • TT38 Talenttest

Preptors lektiehjælp i gymnasiet giver dig

Faglig selvtillid, øget lyst til læring og et boost, der får dig til at knække koden i det fag, der udfordrer dig.

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring. 

Et højt fagligt niveau i alle fag, uanset om det er lektiehjælp, eksamenshjælp eller hjælp til SRP.