Lektiehjælp tysk

Lektiehjælp i tysk på gymnasie og universitets niveau

Lektiehjælp i øjenhøjde, som løfter dine tyskkundskaber

Er det ovre de dage, hvor du kunne begå dig med udenadslære, få verber og kasusformer som der, die og das? Så er 1:1 lektiehjælp i tysk en kærkommen håndsrækning til dig, der går i gymnasiet eller læser videre på universitetet. Det er ingen skam ikke at have den stærkeste forståelse for sprog og grammatik.

Vi kan godt huske hvordan det var, at sidde til mundtlig eksamen på HHX, hvor vi på niveau A skulle forestille os at sælge en given vare til vores tysklærer. Salg er i en selv en kunst, men at gøre det på fejlfrit tysk, er langt sværere.
De fleste af os har på et eller andet tidspunkt gerne villet krybe ned under bordet, når læreren stiller spørgsmål til klassen. Vi har siddet med en følelse af ikke at have godt nok styr på nominativ, akkusativ, dativ og genitiv – det man i bred forstand kalder kasus.

Har du først fået en solid grundforståelse for bøjninger, er det knap så skræmmende at række hånden op eller bruge det tyske sprog aktivt i studiekammeraternes påhør. En god lærer eller tutor vil kunne løfte din nysgerrighed og dit faglige drive, så du kontinuerligt rykker op på næste læringsplateau.

Det er okay at blive frustreret over, at der kræves mere og mere af dig, men det må ikke kamme over, så du giver op på at lære mundtlig og skriftlig tysk. Det er den frustration, Preptor er sat i verden for at gøre op med.
Det er en gave at kunne begå sig på et fremmedsprog, og det kræver, at du bruger det aktivt. Det kan en af vores undervisere hjælpe dig med at turde – ja, formentlig bliver du glad for sprogfaget tysk uanset hvilket niveau, du studerer på.

Skræddersyet tyskundervisning

Er det tysk niveau B, der volder dig udfordringer, står Thilde fra vores tutorteam, der til efteråret 2023 begynder på studiet biomedicin, klar med faglig motivation og lærelyst.
Det kunne også være Maja, som i sit sabbatår har opbygget solid erfaring i at undervise gymnasieelever i tysk og støttet op omkring både afleveringer og eksaminer. I år tager hun igen plads på studiebænken, men hendes hjerte banker fortsat for at hjælpe med de fag eller områder af det tyske sprog, du har svært ved.
Leon, er en lige så dygtig underviser og kan tilrettelægge et forløb i tysk for dig på et hvilket som helst dansk gymnasie. Skal du tage en uddannelsesmæssig overbygning, står han også klar til at forklare matematik og økonomi på en måde, så du kan være med.

Jo mere du taler, skriver og læser tysk, desto skarpere bliver dit sprogøre og udtale. Din tutor vil kunne formidle tyske stavemåder, køn og ordstillinger eller hvad end du måtte have svært ved på en letforståelig måde. Det tyske fremmedsprog vil føles mere naturligt for dig at bruge ligesom dit ordforråd bygges godt op inden eksamen.
Vi kommer ikke udenom at tysk på C-, B- eller A-niveau er et specifikt adgangskrav på en del videregående uddannelser. Lad os derfor få knækket koden allerede på fx STX, hvor det er fortsættersprog. Det vil gøre det langt mere spændende for dig at dykke ned i tysk kultur, tyske samfundsforhold og gamle som nye tysksprogede tekster.
Desuden bliver det knap så angstprovokerende at trække og analysere en ukendt tekst til eksempelvis tysk B eksamen. Du vil træde ind i forberedelseslokalet med oprejst pande og selvtillid, endda glæde dig til samtalen med censor og eksaminator. Når døren lukkes for votering ved du, du har ydet dit bedste.

Sådan hjælper vi dig bedre i tysk

  • Tro mere på egne evner
  • Få bedre struktur på din skolegang
  • Knæk koden til tysk
  • Giv din faglige selvtillid et boost
  • Få den karakter, du har sat dig for

Lektiehjælp i alle fag

Hos Preptor tilbyder vi undervisning i alle fag på de gymnasiale uddannelser. Vi har stor erfaring med at undervise elever på gymnasiet, handelsskolen, eller teknisk gymnasium.

Se et udsnit af de mest populære fag herunder.

Hvad siger kunderne?

Camilla

“Virkelig effektiv fysik-hjælp. 

Min datter, der er fyma og går i 2.g, har haft kæmpe glæde af sine ugentlige møder med Søren, der hjælper hende med fysik – både til generel tryghed i faget, og konkret op til en prøve eller aflevering. Varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine

“Mit navn er Katrine og jeg læser HD 1, jeg var kommet bagud med pensum i Erhvervsøkonomi grundet manglende kompetence i matematik. 

Jeg skrev til Jørgen lørdag aften og jeg blev ringet op søndag middag. Jeg fortalte om mit problem og allerede dagen efter havde Jørgen fundet en underviser til mig. 

Forløbet er gået lige som det skulle og jeg er meget glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede Preptor. Jeg vil til en hver tid anbefale Preptor til andre og jeg ved at jeg kan få hjælp hos Preptor igen, senere hen i min uddannelse. 5 stjerner – jeg er meget tilfreds.”

Casper

“Jeg hedder Casper og læser HA Almen. Jeg har fået hjælp i faget Organisation og videnskabsteori  af Preptor. 

Min underviser var Jørgen (ejeren af Preptor) og jeg har kun positive ting at sige. Jørgen er god til at få sat ramme og overblik og han har styr på teorier og opgaveløsninger. Vi har gennemgået relevant teori, løst tidligere opgaver samt eksamenssæt. 

Det er ikke sidste gang at jeg vil benytte mig af Preptor og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre. Nu er jeg klar og godt forberedt til min eksamen senere på året. Jeg giver 5 stjerner ”

Sådan fungerer et lektiehjælpsforløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak om, hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 lektiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab.

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de efter at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglige tillid og lyst til læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde lektiehjælp i matematik. Men idag dækker vi alle fag såsom dansk, matematik, fysik og kemi, engelsk, erhvervsøkonomi og mange flere. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel lektiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din lektiehjælp.

Fysisk eller online?

Vi tilbyder også online lektiehjælp i tysk, så uanset hvor du befinder dig, kan du få adgang til vores tjenester og få hjælp, når du har brug for det. Vores online undervisning er lige så effektiv som vores personlige undervisning.

Vores tutorer har hjulpet mange elever med at opnå succes i deres matematiske kurser. Vi forstår, at det kan være frustrerende at kæmpe med udfordringer i tysk, men vores undervisere er her for at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, for at forbedre dine færdigheder og få succes i din uddannelse.

Hos Preptor.dk tror vi på, at en god lektiehjælp ikke kun handler om at hjælpe dig med at forstå matematik, men også om at give dig de færdigheder og værktøjer, du har brug for, for at fortsætte med at forbedre dine tysk evner

Study

smarter not harder

LEKTIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

SRP HJÆLP

Preptors lektiehjælp i matematik
på gymnasiet giver dig

Faglig selvtillid, øget lyst til læring og et boost, der får dig til at knække koden i det fag, der udfordrer dig.

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring. 

Et højt fagligt niveau i alle fag, uanset om det er lektiehjælp, eksamenshjælp eller hjælp til SRP.