Lektiehjælp matematik

Lektiehjælp i matematik på gymnasie- og universitetsniveau

Lektiehjælp, der er til at forstå,
og som løfter dit niveau i matematik

Matematikfaget på gymnasie- og universitetsniveau er en udfordring for mange studerende. Universitets matematik opgaver er komplekse – allerede på bachelorniveau kræves en særlig forståelse for geometri og matematisk analyse.

Stærke matematiske færdigheder er en forudsætning for at komme igennem nåleøjet med både din kvote 1 og kvote 2 ansøgning og i det hele taget for at kunne følge med i undervisningen. Det gælder også selvom du ikke har planer om at skulle uddanne dig til matematiker.

Heldigvis er der hjælp at hente hos preptor.dk – vi er en pålidelig lektiehjælpstjeneste, der tilbyder tutorstøtte i alle afgreninger og niveauer af faget.

Vores tutorer er erfarne og kvalificerede med en beviseligt stærk baggrund inden for matematik. De er passionerede omkring at hjælpe elever med at forstå og mestre komplekse matematiske discipliner. Tutorerne er specialister i at undervise på gymnasie- og universitetsniveau, og har en bred viden omkring emner som integralregning, irrationelle tal, trigonometri og statistik.

Skræddersyet lektiehjælp i matematik

Vi tror på, at også du kan blive god til matematik. Preptor tilbyder individuel undervisning med afsæt i dine specifikke behov og udfordringer. Den pågældende tutor vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine styrker og svagheder, og skabe en tilpasset læseplan, så du ikke blot når dine mål, men nyder at lære.

Tutorerne forstår, at hver elev har sin egen læringsstil, og derfor tilpasser vi undervisningen til dine præferencer. Den form for dedikation og støtte kan vi se, skaber resultater og løfter dig til den bedst mulige karakter. Det er vores måde at bygge bro fra studie til drømmejob.

Sådan hjælper vi dig bedre i matematik

  • Tro mere på egne evner
  • Få bedre struktur på din skolegang
  • Knæk koden til matematik
  • Giv din faglige selvtillid et boost
  • Få den karakter, du har sat dig for

Læs om vores erfaring med de svære regnetabeller og ligninger

Slut fred med frygten for at blive kaldt til tavlen

Hvis der er noget, vi ikke mindes med glæde, er det dengang vi kunne risikere at blive bedt om at føre bevis for matematiske formler og regnestykker foran hele gymnasieklassen eller auditoriet. Bare tanken om at skulle stå på mål for opgavens konklusioner på eksamensdagen, kunne få os til at gyse. Det var før vi oplevede den markante forskel privatundervisning gør.

1:1 undervisning gør en forskel

Jeg, Jørgen Petersen husker tiden på skolebænken i Varde som var det i går. I slut 80’erne sad jeg med en klar fornemmelse af, der manglende noget dels motivation og lyst til læring, dels i måden stoffet blev kommunikeret til mig som elev. For slet ikke at tale om konkurrencen mellem de oprakte pegefingre i klasseværelset. Jeg havde en indre ild, den skulle bare tændes rigtigt og af den rette tutor.

Min historie – baggrunden for Preptor – minder om de udfordringer, mit team og jeg igen og igen hører fra Gen Z. De både kan og vil udvikle sig fagligt og personligt, men savner sparring om hvordan.

Skal vi løfte dit faglige niveau?

Sidder du med en følelse af ikke at slå til i et fag? Er du nervøs for at spørge sidemanden eller studiegruppen om hjælp? Hos Preptor er der ingen dumme spørgsmål.

Vi tager afsæt i dine behov og skaber den fornødne struktur. Du vil opleve at kunne lægge studiebøgerne fra dig og læse mere effektivt. Kort sagt – få plads til alt det, der også hører til det at være ung studerende.

Lektiehjælp i alle fag

Hos Preptor tilbyder vi undervisning i alle fag på de gymnasiale uddannelser. Vi har stor erfaring med at undervise elever på gymnasiet, handelsskolen, eller teknisk gymnasium.

Se et udsnit af de mest populære fag herunder.

Hvad siger kunderne?

Camilla

“Virkelig effektiv fysik-hjælp. 

Min datter, der er fyma og går i 2.g, har haft kæmpe glæde af sine ugentlige møder med Søren, der hjælper hende med fysik - både til generel tryghed i faget, og konkret op til en prøve eller aflevering. Varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine

“Mit navn er Katrine og jeg læser HD 1, jeg var kommet bagud med pensum i Erhvervsøkonomi grundet manglende kompetence i matematik. 

Jeg skrev til Jørgen lørdag aften og jeg blev ringet op søndag middag. Jeg fortalte om mit problem og allerede dagen efter havde Jørgen fundet en underviser til mig. 

Forløbet er gået lige som det skulle og jeg er meget glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede Preptor. Jeg vil til en hver tid anbefale Preptor til andre og jeg ved at jeg kan få hjælp hos Preptor igen, senere hen i min uddannelse. 5 stjerner - jeg er meget tilfreds.”

Casper

“Jeg hedder Casper og læser HA Almen. Jeg har fået hjælp i faget Organisation og videnskabsteori  af Preptor. 

Min underviser var Jørgen (ejeren af Preptor) og jeg har kun positive ting at sige. Jørgen er god til at få sat ramme og overblik og han har styr på teorier og opgaveløsninger. Vi har gennemgået relevant teori, løst tidligere opgaver samt eksamenssæt. 

Det er ikke sidste gang at jeg vil benytte mig af Preptor og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre. Nu er jeg klar og godt forberedt til min eksamen senere på året. Jeg giver 5 stjerner ”

Sådan fungerer et lektiehjælpsforløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak om, hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 lektiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab.

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de efter at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglige tillid og lyst til læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde lektiehjælp i matematik. Men idag dækker vi alle fag såsom dansk, matematik, fysik og kemi, engelsk, erhvervsøkonomi og mange flere. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel lektiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din lektiehjælp.

Fysisk eller online?

Vi tilbyder også online lektiehjælp i matematik, så uanset hvor du befinder dig, kan du få adgang til vores tjenester og få hjælp, når du har brug for det. Vores online undervisning er lige så effektiv som vores personlige undervisning.

Vores tutorer har hjulpet mange elever med at opnå succes i deres matematiske kurser. Vi forstår, at det kan være frustrerende at kæmpe med matematiske problemer og koncepter, men vores undervisere er her for at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, for at forbedre dine færdigheder og få succes i din uddannelse.

Hos Preptor.dk tror vi på, at en god lektiehjælp ikke kun handler om at hjælpe dig med at forstå matematik, men også om at give dig de færdigheder og værktøjer, du har brug for, for at fortsætte med at forbedre dine matematiske evner

Study

smarter not harder

LEKTIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

SRP HJÆLP

Preptors lektiehjælp i matematik
på gymnasiet giver dig

Faglig selvtillid, øget lyst til læring og et boost, der får dig til at knække koden i det fag, der udfordrer dig.

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring. 

Et højt fagligt niveau i alle fag, uanset om det er lektiehjælp, eksamenshjælp eller hjælp til SRP.