Lektiehjælp Fysik

Lektiehjælp i fysik på gymnasie- og universitetsniveau

Lær fysik med professionel lektiehjælp

Har du svært ved fysikkens love? Det periodiske system og Newtons love er ikke logiske for alle. Preptor tilbyder 1:1 faglig sparring, så du bedre kan følge med i fysikundervisningen på gymnasiet og universitetet. Fysik på niveau A og B omfatter både en mundtlig og skriftlig prøve, og vi klæder dig godt på til begge eksaminer.
Vores tutorer har styr på de naturvidenskabelige fagområder og kan støtte dig til en bedre forståelse af såvel elektriske kredsløb, lyd- og lysbølger, tyngdekraft eller hvad end du måtte blive præsenteret for af opgaver og læsestof på HTX og STX eller på din bachelor- og kandidatuddannelse.

Bliv fortrolig med fysikkens metoder og tankegange

Trives du bedst med at have en underviser siddende ved siden af dig eller hænger hverdagen som studerende bedre sammen, hvis du kan logge på til online undervisning? Vi tilbyder begge typer forløb og tager afsæt i dit behov og niveau.
Gælder det en grundlæggende forståelse for kvantefysik og radioaktivitet? Eller har du brug for en, der på en let forståelig måde forklarer, hvordan strømmen fungerer og føres rundt mellem dioderne i det lille modelhus, du har fået til opgave at bygge og lodde i fysisklokalet? Lad os fastlægge behovet og gøre det sjovt at lære og eksperimentere med klassisk og moderne fysik.
Det behøver ikke hverken give dig kuldegysninger eller rejse håret på dit hovede i bedste Van De Graaff-stil at skulle bestå fysikeksamen. Vi tager tingene i dit tempo.

Sådan hjælper vi dig bedre i fysik

  • Tro mere på egne evner
  • Få bedre struktur på dine studier
  • Knæk koden til fysik
  • Giv din faglige selvtillid et boost
  • Få den karakter, du har sat dig for

Vi tager tingene i dit tempo

Fysikundervisning på højt niveau

Der er ingen quick-fixes til læring, og nogle har bare lettere ved visse fag end andre. Preptors tutorer scorer topkarakterer inden for deres respektive fagområder. Deres evner kommer dig tilgode – de er nemlig både fagligt stærke og dygtige formidlere.

Tålmodighed går for dem hånd i hånd med ønsket om gode resultater. De gentager gerne tingene eller benytter netop den undervisningsmetode i forhold til fx fotoners energi eller relativitetsteori, du har størst gavn af. Din tutor kan ikke blot hjælpe til at opnå større faglig selvtillid, men også byde ind med råd og vejledning om, hvordan du strukturerer de mange formler i den tykke fysikrapport.

Lektiehjælp i alle fag

Hos Preptor tilbyder vi undervisning i alle fag på de gymnasiale uddannelser. Vi har stor erfaring med at undervise elever på gymnasiet, handelsskolen, eller teknisk gymnasium.

Se et udsnit af de mest populære fag herunder.

Hvad siger kunderne?

Camilla

“Virkelig effektiv fysik-hjælp. 

Min datter, der er fyma og går i 2.g, har haft kæmpe glæde af sine ugentlige møder med Søren, der hjælper hende med fysik - både til generel tryghed i faget, og konkret op til en prøve eller aflevering. Varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine

“Mit navn er Katrine og jeg læser HD 1, jeg var kommet bagud med pensum i Erhvervsøkonomi grundet manglende kompetence i matematik. 

Jeg skrev til Jørgen lørdag aften og jeg blev ringet op søndag middag. Jeg fortalte om mit problem og allerede dagen efter havde Jørgen fundet en underviser til mig. 

Forløbet er gået lige som det skulle og jeg er meget glad for at jeg tog mod til mig og kontaktede Preptor. Jeg vil til en hver tid anbefale Preptor til andre og jeg ved at jeg kan få hjælp hos Preptor igen, senere hen i min uddannelse. 5 stjerner - jeg er meget tilfreds.”

Casper

“Jeg hedder Casper og læser HA Almen. Jeg har fået hjælp i faget Organisation og videnskabsteori  af Preptor. 

Min underviser var Jørgen (ejeren af Preptor) og jeg har kun positive ting at sige. Jørgen er god til at få sat ramme og overblik og han har styr på teorier og opgaveløsninger. Vi har gennemgået relevant teori, løst tidligere opgaver samt eksamenssæt. 

Det er ikke sidste gang at jeg vil benytte mig af Preptor og jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre. Nu er jeg klar og godt forberedt til min eksamen senere på året. Jeg giver 5 stjerner ”

Sådan fungerer et lektiehjælpsforløb hos Preptor

Individuel analyse og skræddersyet forløb

Alle lærer forskelligt. Når du kontakter os, tager vi en snak om, hvad du har brug for og hvad du gerne vil opnå med 1:1 lektiehjælp.

Vi kortlægger dine behov, udfordringer og dit faglige niveau i fælleskab.

Vores undervisere har alle hvert deres fagområde, som de får topkarakter i, og så brænder de efter at videreformidle deres passion til dig.

Bedste match og høj faglighed

Derefter matcher vi dine behov med en af vores dygtige undervisere, så du er sikret kompetent undervisning og får styrket din faglige tillid og lyst til læring. 

Vi er specialister i matematik, idet Preptor startede med at tilbyde lektiehjælp i matematik. Men idag dækker vi alle fag såsom dansk, matematik, fysik og kemi, engelsk, erhvervsøkonomi og mange flere. Vi kan hjælpe med det faglige, opgaveskrivning samt forberedelse til eksamen.

Fleksibilitet og ingen udløbsdato 

Hos Preptor er det meget vigtigt, at vores kunder trives igennem hele forløbet. Fleksibilitet og ingen udløbsdato på pakkerne er med til at mindske stressen.

Vi forventningsafstemmer løbende og tilbyder professionel lektiehjælp som både fysisk og online undervisning. Det er således op til dig, hvad du fortrækker og trives bedst ved, når du skal igang med din lektiehjælp.

Fysisk eller online?

Vi tilbyder også online lektiehjælp i fysik, så uanset hvor du befinder dig, kan du få adgang til vores tjenester og få hjælp, når du har brug for det. Vores online undervisning er lige så effektiv som vores personlige undervisning.

Vores tutorer har hjulpet mange elever med at opnå succes i deres fysik undervisning. Vi forstår, at det kan være frustrerende at kæmpe med fysikkens problemer og beregninger, men vores undervisere er her for at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, for at forbedre dine færdigheder og få succes i din uddannelse.

Hos Preptor.dk tror vi på, at en god lektiehjælp ikke kun handler om at hjælpe dig med at forstå fysik, men også om at give dig de færdigheder og værktøjer, du har brug for, for at fortsætte med at forbedre dine evner inden for fysik.

Study

smarter not harder

LEKTIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

SRP HJÆLP

Preptors lektiehjælp i fysik
på gymnasie og uni giver dig

Faglig selvtillid, øget lyst til læring og et boost, der får dig til at knække koden i det fag, der udfordrer dig.

Topstuderende, der brænder for deres fag og for at videreformidle deres viden og erfaring. 

Et højt fagligt niveau i alle fag, uanset om det er lektiehjælp, eksamenshjælp eller hjælp til SRP.