Eksamenshjælp

Bliv klar til eksamen med 1:1 hjælp/sparring

1:1 eksamenshjælp hos Preptor gør en forskel

Det er helt normalt at være en smule nervøs og føle sig lidt stresset op til en eksamen. Kroppen er i ‘alarmberedskab’, men det hjælper dig til at præstere bedre, når du er ‘på’. Når eksamen er overstået, går fornemmelsen som regel over.

Men eksamensnerverne kan overtage, så du har svært ved at præstere. Måske går klappen ned – og du går i baglås. Sker det for dig, er 1:1 eksamenshjælp noget for dig.

Der er mange fordele ved eksamenshjælp

 • Lær dig selv bedre at kende i pressede situationer
 • Lær at holde hovedet koldt – selv om du er nervøs
 • Slip for, at klappen går ned med større selvtillid og tro på dig selv
 • Lær at sætte din eksamenslæsning i system
 • Bliv velforberedt på en helt ny måde

Eksamen uden den rette hjælp og læseplan kan have store mentale omkostninger – læs om vores erfaring

Får jeg mon studenterhuen på?

HHX nærmede sig sin afslutning i 00’erne og det er bestemt ikke en tid, visse af os ser tilbage på med lutter glæde. Selvom erhvervsret var utroligt spændende, manglede der faglig tryghed. Vi manglede vished for, at klappen ikke ville gå ned på eksamensdagen.

Skrækscenariet om, at vi ville sidde og famle efter ordene og de juridiske begreber overfor den dygtige, men kontante underviser tog overhånd. Frustration og tårer pressede sig på ved tanken om, at de mange, mange timers forberedelse overhovedet ikke battede, når det kom til stykket.

Kunne vi skrue tiden tilbage, er vi ikke i tvivl – eksamenshjælp fra en af Preptors kyndige mentorer havde kunnet gøre en mærkbar forskel. 1:1 støtte i at strukturere pensum og danne overblik over kravene, ville have givet en langt større selvtillid – også selvom vi ikke stilede efter at ligge i toppen af karakterskalaen. Skal vi være ærlige, var der ikke mentalt overskud til at tænke længere ud i fremtiden omkring uddannelse og jobmuligheder.

Ro på eksamensangsten

Havde der siddet et andet ungt menneske ved siden af, som kendte til det pres, der hviler på ens skuldre omkring studier. En studerende, som ikke havde følelser i klemme på samme måde, ville utvivlsomt have gjort, at vi ikke slog os selv oveni hovedet, over det fag, vi ikke var stærke i.

Og vi ville kunne lægge bøgerne fra os med ro i maven om, at vi havde gjort hvad vi kunne på en struktureret måde. Argumentationen ville være på plads ligegyldigt hvilke kringlede eller ledende spørgsmål censor måtte stille.

Mentoren havde kunnet forklare tingene på måder, som fik 10’øren til at falde for det er nu engang sådan, at vi har forskellige læringsstile. Nogle har let ved Excelark, debit og kredit, andre er kreativt anlagt og kan skrive så fuglene synger.

Begynder uroen omkring eksamen i matematik A, B eller C at melde sig hos dig? Sover du dårligt af frygt for at skulle forsvare din SRP? Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan du kommer stærkt igennem eksamensperioden.

Alle fortjener en dejlig studietid – uanset ophav og forudsætninger.

1:1 eksamenshjælp gør dig forberedt

Til eksamenshjælp lærer du, hvor vigtigt det er at være … ja, forberedt. Der er ikke noget, der kan få de nervøse sommerfugle i maven til at lade være med at baske rundt, som hvis du er velforberedt.  

Hos Preptor lærer du 

 • At skabe struktur
 • Samle noter 
 • Bruge de relevante bøger, så du har alt lige ved hånden
 • At overholde vigtige deadlines
 • Holde hovedet koldt, selv om du føler dig presset.

Du behøver ikke være 100 meter-mester i eksaminer. Uanset om du ‘bare’ vil bestå, eller om du ønsker dig et 12-tal, kan du få hjælp hos Preptor.

Eksamenshjælp gælder både mundtlige og skriftlige eksaminer – forløbet skræddersys, så det passer nøjagtigt til dig og dine behov. Vi hjælper desuden med at undersøge, hvilke krav der er til dine eksaminer, så det er nemt at være velforberedt.

Hvad siger kunderne?

Nina

“Jeg har modtaget uddannelsesrådgivning/sparring hos Preptor. Min samtale var med Preptors grundlægger Jørgen. Det var en virkelig god oplevelse, hvor jeg fik kortlagt og vendt min nuværende situation – sammenholdt med mine uddannelsesdrømme og fremtidsmuligheder. 

Jeg vil anbefale Preptor, fordi jeg mødte skarp og kompetent rådgivning/sparring og blev klogere på fremtidsmuligheder – set fra et andet perspektiv end mit eget.”

Study

smarter not harder

STUDIEHJÆLP

EKSAMENSHJÆLP

TT38 TEST

“For at få en god studietid, så skal du ikke besidde specifikke talenter, men i stedet bruge de talenter du har rigtigt”

– Jørgen Petersen

Eksamenshjælp og TT38 Talenttesten

Eksamenhjælp med en TT38 Talenttest er for dig, der gerne vil nå i mål med de gode resultater både fagligt og personligt – især i en eksamenssituation. 

Opdag nye sider af dig selv, og styrk din faglighed gennem indsigten i dine talenter. TT38-testen kortlægger dine personlige kompetencer. Det er et brugbart værktøj, der giver indsigt ind i dig selv og viser dig, hvor du er bedst.

Book et uforpligtende møde, eller læs mere om talenttesten for at blive klogere på dig selv. 

Eksamenshjælp er til dig, der

 • Ønsker ro på eksamensnerverne 
 • Har brug for en bestemt karakter til en eksamen
 • Ved, at du bliver nervøs/stresset til en eksamen og derfor ikke præsterer optimalt
 • Trænger til at få opbygget din faglige selvtillid
 • Vil sikre en god eksamen og træne den mere udadvendte side af dig selv

Preptors eksamenshjælp giver dig

Ro, læring og sparring, så du kan blive sikker og forberedt inden din eksamen.

Øget indsigt i dine unikke talenter og styrker, så du ved, hvor dit fokus skal sættes ind. 

Motivation, selvtillid og modet til at gå til eksamen og få den karakter, du drømmer om.