Preptor-teamet

Bliv underviser og en del af Preptor-teamet

Er du interesseret i at blive underviser hos Preptor?

Er du dygtig til et fagområde, og brænder du for at lære fra dig? Kan du formidle på en måde, der fænger? Så er det måske dig, vi leder efter som underviser hos Preptor. 

  • Vi søger løbende undervisere inden for forskellige fagområder til lektiehjælp, studiehjælp, projektopgaver og eksamensforberedelser.
  • Efterspørgslen er stigende, idet vi som én af få tilbyder studiehjælp til studerende på alle videregående uddannelser. 
  • Vi hjælper i alle fag på de gymnasiale og videregående uddannelser. Så selvom dit fagområde ikke er på oversigten af populære fag, så er du meget velkommen til at sende os en ansøgning alligevel.

Kan du se dig som en del af Preptors underviser-team, så læs videre om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi kigger løbende ansøgningerne igennem og kontakter dig, hvis der er et match. 

Hvad siger underviserne?

Yasmin Mesto

Af studiemæssige årsager er mit samarbejde med Preptor som underviser nu kommet til ende, men jeg vil rigtig gerne bruge lejligheden til at sige et KÆMPE TAK for det, Preptor har givet mig i løbet af det sidste år. Jeg synes Preptor leverer et helt enestående arbejde i den måde, de yder lektiehjælp, og som underviser har jeg udviklet mig meget både på det personlige og professionelle niveau.

Ud over de kompetencer, man erhverver som underviser hos Pretor, har der været en kæmpe fleksibiliteten i at planlægge forløbet i samarbejde med eleven/ den studerende. Jeg har selv været vidne til, hvordan Preptor tager ekstra hånd om de elever eller studerende, der af psykiske eller andre årsager er mere udfordret i deres hverdag. Forløbet bliver virkelig skræddersyet til at tilpasse den pågældendes behov. Jeg har set, hvordan Preptor har givet kampgejst hos dem, der var klare til at kaste håndklædet i ringen.

Og selvfølgelig vi gerne slutte af med at takke chefen, som virkelig har været rar og venlig hele vejen igennem. Uanset omstændigheder har han altid vist forståelse, og det fortjener han et stort tak for!

Maria Christensen

At have været lektiehjælper hos Preptor har været en enormt givende oplevelse. Det er et job, hvor man
får lov til at videreformidle sin viden og gøre en forskel hos den enkelte elev/studerende.

Det er et job, hvor man har en masse fleksibilitet og der er stor variation fra arbejdsuge til arbejdsuge.
Derudover får man som lektiehjælper hos Preptor en chef, der har stor forståelse for livet som studerende
og altid er imødekommende at snakke med. Tusind tak for samarbejdet og den lærerige oplevelse!

Signe Dregild

Så er min tid i Preptor ved at være slut. Det har været nogle lærerige år. Jeg har oplevet to
meget forskellige forløb og dermed også lært, at man som underviser skal være

omstillingsparat. Derudover er jeg blevet klogere på, hvordan det er at undervise 1 til 1 og
tilrettelægge en undervisning til den enkelte elev. Jeg har via mit arbejde været vant til en
hel klasse og derfor har det været lærerigt at prøve undervisningen gennem Preptor.
Nu skal jeg videre i mit eget uddannelsesforløb og derfor er min tid i Preptor slut.

CHRISTOFFER GRAM

Jeg har haft fornøjelsen at være med i Preptor helt fra starten. Til den tid var der helt unikke udfordringer i forhold til Covid-19, nogen som chefen løste kreativ, hvilket, blandt andet, gjrode det utroligt spændende at arbjede has Preptor.

Derudover, får du lov til at blive endnu skarpere på dit fagområde, da man formidler ens viden fra mange forskellige perspektiver, som giver indblik i mange forskellige måder at forstå stoffet på. Der er aldrig et kedeligt øjeblik når man skal tage stilling til et spørgesmål man ikke selv kunne have forstillet sig. Og det føles bare fedt fedt at se elverene blive mere selvsikker i deres forståelse.

Desværre skal jeg videre af studiemæssige oversager. Men hos Preptor får du lov til at arbjede i et miljø som har fuldt forståelse for dine studie forpligtelser. Chefen er super fleksibel, og du har friheden til at planlægge din egen tid sammen med dine elever.

Fordele ved at blive en del af Preptor-teamet er

  • Attraktiv løn
  • Erfaring som underviser
  • Undervis kun i dit yndlingsfag og styrk dit CV
  • Attraktiv pris på karriererådgivning, udarbejdelse af CV og ansøgning samt udformning af en karriereplan for din fremtid
  • Nem adgang til vores talentbank. Du kommer et skridt foran de andre, når du skal lande dit drømmejob
  • Attraktiv pris på TT38 Talenttest, hvor vi kortlægger dine talenter, styrker og finder ind til din genizone – inden du søger drømmejobbet

Hvilke krav og forventninger har vi?

At du er en dygtig formidler 

 

Når du skal hjælpe til eksamensforberedelse eller lektielæsning, er det vigtigt, at du forstår og formår at sætte dig ind i den problemstilling, som kunden/den studerende har.  

Alles udgangspunkt og behov er forskellige, og opgavernes kompleksitet varierer. Derfor er det vigtigt, at vores undervisere er gode til at afklare den enkelte elevs behov og tilrettelægge et individuelt forløb, der har til formål at hjælpe eleven med at opnå de mål og ambitioner, der er sat. 

Det er altså vigtigt, at du er dygtig til at formidle dit fag og brænder for at hjælpe andre unge til at blive dygtigere. 

 

Det rigtige match

 

Det er vigtigt for os hos Preptor, at kvaliteten af både faglighed, personlighed og undervisning er helt i top, og det får vi kun ved at screene, evaluere og holde samtaler, inden et samarbejde påbegyndes, og efterfølgende have løbende samtaler og klar forventningafstemning.  

Vi tror på, at engagement avler engagement, når det gælder undervisning, uanset om der er tale om lektiehjælp, studiehjælp, 1:1 undervisning eller online undervisning. Fordi når vores undervisere alle brænder for deres fagområde, er der en god chance for, at den begejstring smitter af og motiverer endnu mere.

Brænder du for dit fag, har du mindst 10 i karakter og er du motiveret for at hjælpe andre unge, så er vi tæt på at være det rigtige match.

 

Study

smarter not harder

Sådan foregår udvælgelsen af undervisere

Ansøgning

Underviser fremsender CV, karakterblad og en kort personlig beskrivelse, der screenes hos Preptor.

Personlig samtale

Hvis der er et match, indkaldes underviser til samtale og dialog med Preptors stifter.

Formaliteter

Forventnings-afsteming og de praktiske formaliteter kommer på plads inden undervisningsstart.

Garanti

Preptor sikrer, at underviseren har et grundigt indblik i Preptors værdipolitik, herunder retningslinjer for aflysninger og almen god kommunikation.

Evaluering

Løbende gensidig forventnings-afsteming og evaluering.

Vil du være med på vores rejse?

Som underviser kan du være med til at gøre en forskel for andre unge ved at støtte op om vores vision. 

Vores vision er at pay it forward og dermed øge unge menneskers lyst til læring og egen udvikling/talentudvikling. For fremtiden handler om dig, dine venner, indre bæredygtighed, en god studietid og at bane vejen for lige præcis den fremtid, du drømmer om.

Vores mission er at gøre op med den stress, der ofte er omkring lektier, studieprojekter og eksamener. En kurve, der desværre er opadgående, og som vi har fokus på og en målsætning om at ændre. 

Hvorfor?
Fordi vi tror på, at alle unge har fortjent en god studietid, god start på arbejdsmarkedet og en bæredygtig fremtid.

Preptor tilbyder

En attraktiv løn, ordnede forhold og erfaring som underviser, der styrker dit CV og fremtidige karriere.

Attraktive rabatfordele, der er forbeholdt vores top-undervisere.

Nem adgang til vores talentbank, sparring og hjælp til at lande drømmejobbet.